Ay suyu nasıl yapılır? Dolunay'ın vazgeçilmez ritüeli Ay Suyu ile tüm istekleriniz gerçekleşiyor!

20 Ekim Koç dolunayı başladı. Özellikle hayatlarımızı etkileyen bu gibi dolunay zamanlarında ay suyu yapımı da yoğun bir şekilde araştırılıyor. Dolunayın yüksek enerjisinden maksimum fayda sağlamak için yapılan ay suyunun faydaları ise saymakla bitmiyor. Peki ay suyu nasıl yapılır? Ay suyu ne işe yarar?

Ay dünyayı etkilediği gibi biz insanları da etkiliyor. Bugün başlayan Koç dolunayı ile sadece fiziksel değil duygusal anlamda da etkileniyoruz. Ancak bu etkileşimden en yüksek faydayı sağlamak ve isteklerimizi gerçekleştirmek için çok eski çağlardan bu yana uygulanan bir yöntem var: Ay suyu yapımı... İnsanın ve doğanın ritmini belirleyen dolunay zamanlarında yapılan ay suyu ile enerjiniz temizleniyor, yeni başlangıçları için kuvvet kazanıyorsunuz.

Peki ay suyu nasıl yapılır? Ne işe yarar?

Dolunay zamanlarında yapılsa da ayın dört evresinde de uygulanan ay suyu kısaca açık havada ayın enerjisi ile doldurulan içme suyu anlamına gelir. Ceam şişenizi suyla doldurup ay ışığının en iyi alacak şekilde balkonunuza ya da cam kenarınıza yerleştirin. Ağzı açık bırakılsın ve şafak vaktine kadar bekletilsin. Böylelikle dolunayın yüksek enerjisinden maksimum fayda sağlansı.

Dolunayın enerjisi ile dolan bu suyun tadının değiştiği ve daha lezzetli olduğu konusunda ise görüş birliği var. Ay suyu yapmak ise oldukça basit. İsterseniz bir bardak suyu direkt ayın ışığını alacak bir şekilde yerleştirin, dilerseniz balkonda ya da cam kenarında suyun ayın enerjisini alacak şekilde bırakın. Şafak vaktine kadar bekletilen bu ay suyunı ister için ister duşta kullanın.

DIY: AY IŞIĞI SUYU - MODERN MİSTİK

AY SUYU RİTÜELİNİN EN ÖNEMLİ NOKTASI İNANMAK!

Ay suyu hazırlarken yahut içerken en önemli şey bu yaptığınız ritüele inanmak olacaktır. Diğer yandan ay suyunun faydaları şöyle sıralanabilir:

1- Yeni başlangıçlar yapmak için bir fırsattır.

2- İşlerinizi yoluna sokmak için ay suyu içip niyetinizi ifade edin.

3- Bedeninizde ve ruhunuzda biriken kötü enerjinin atılması için ay suyu kullanın.

Unutmayın, ay suyu yapımı dolunay zamanlarında yayılan yüksek enerjiden maksimum fayda sağlamak için hazırlanır. Ancak ayın dört evresinde de ay suyu yapabilirsiniz.

Ay suyu nasıl yapılır? Dolunay'ın vazgeçilmez ritüeli Ay Suyu ile tüm istekleriniz gerçekleşiyor! ile ilgili etiketler uzay ay suyu nedir ay suyu faydaları ay suyu nasıl yapılır
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.