Marc Innes-Brown: Türkiye'nin harika sağlık çalışanları ve tesisleri var

Rutin sağlık kontrolleri için gittiği Ankara Üniversitesi Hastanesi'ndeki personele sosyal medya hesabından teşekkür eden Avustralya'nın Ankara Büyükelçisi Marc Innes-Brown, ''Türkiye'nin harikulade sağlık çalışanları ve tesisleri var.'' ifadelerini kullandı.

Büyükelçi Innes-Brown, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Dr. Akyürek ve Ankara Üniversitesi Hastanesindeki harika ekibine mükemmel tedavileri için teşekkür ediyorum. Türkiye'nin harikulade sağlık çalışanları ve tesisleri var." ifadesini kullandı.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar da Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Büyükelçi Innes-Brown'a "geçmiş olsun" dileğinde bulunarak, "Ankara Üniversitesinin mükemmel sağlık tesisleri ve dünya çapındaki sağlık ekibi olarak güzel işler yapmaya devam edeceğiz." ifadesine yer verdi.

Marc Innes-Brown: Türkiye'nin harika sağlık çalışanları ve tesisleri var ile ilgili etiketler Avustralya Türkiye Ankara Hastane Marc Innes-Brown çalışan personel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.