Avlu bitiyor mu? İnternette mi yayınlanacak?

Avlu bitiyor mu? Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Avlu, bu akşam sezon finaliyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. İddialara göre dizi yeni sezonda yayın hayatına farklı bir platformda devam edecek. Star Tv yönetimi ve Limon Film Avlu dizisinin Star TV’de devam etmesine karar verdi. Avlu dizisi 44. bölümü ile 30 mayıs akşamı sezon finali yapacak ve 2019 2020 yeni sezonunda 45. bölümü ile yayında olacak. İşte Avlu bitiyor mu? İnternette mi yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Avlu bitiyor mu? Star Tv yönetimi ve Limon Film Avlu dizisinin Star TV’de devam etmesine karar verdi. Avlu dizisi 44. bölümü ile 30 mayıs akşamı sezon finali yapacak ve 2019 2020 yeni sezonunda 45. bölümü ile yayında olacak.? Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Avlu, bu akşam sezon finaliyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. İddialara göre dizi yeni sezonda yayın hayatına farklı bir platformda devam edecek. İşte Avlu bitiyor mu? İnternette mi yayınlanacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Avlu bitiyor mu? İnternette mi yayınlanacak?

AVLU SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Kudret, Avlu'da artık iktidarın değiştiğinden bahsederek, iktidar kim diye sorar. Adamları hep bir ağızdan “Kudret Öztürk” diye bağırır. Adamlarını peşine takar ve Deniz'in olduğu koğuşa doğru harekete geçer. Bu sırada çıldırmış halde olan Zerrin'i zorla raptederler. Savcı Zerrin'in akli melekelerinin yerinde olmadığına hükmederek derhal bir hastaneye sevki gerekir diye konuşur. Azra sonunda gerçeği anladığını söyleyerek savcıya alaycı sözlerle sitem eder. Savcı istediklerini aldığını belirterek herkesi salıvermelerini ister.

KUDRET SİLAHINI ATEŞLİYOR

Deniz savcı ve diğerlerinin ellerindeki kelepçeyi çözmelerini ister. Artık zafer kazanılmıştır. Herkes alkışlarla zaferi kutlar. Kudret belindeki silahı çeker. Aynı anda Zerrin'in odasında kilitli kalan Pelin kameralardan Kudret'i ve adamlarını görür. Çaresizlik içerisinde “kimse yok mu“ diye feryat eder. Azra ve Deniz zaferlerinin tadını doyasıya çıkarırken, Kudret Deniz'lerin tarafına ulaşmıştır. Hüseyin ve Derya Zerrin'in kollarından tutarak dışarı çıkarırken Kudret silahını Zerrin'e doğrultur. Herkes şoke olur. Kudret gülerek silahını ateşler. Zerrin vurulur. Ortalık karışır.

Zerrin'in vurulmasınının ardından Deniz, Azra ve diğerleri Kudret'in olduğu bölüme giderek ona meydan okurlar. Kudret için artık son yaklaşmaktadır. Kudret ile birbirlerine girerler. Deniz kavga sırasında Kudret'i fena benzetir. Kolunu ve bacağını kırarak onu hareket edemez bir duruma sokar. Kudret Deniz'in elinden kurtulmak ister ancak yapacağı bir şey yoktur Deniz Kudret'in boğazını sıkarak “Bu yüze iyi bak. Çünkü bu yüz bu dünyada göreceğin son yüz” diyerek onu üst kat korkuluklarından aşağıya atar.

Avlu bitiyor mu? İnternette mi yayınlanacak? ile ilgili etiketler Avlu Star TV
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.