Avcılar'da lunaparkta korku dolu anlar! Kemeri açıldı trambolinin üzerine düştü! O anlar kamerada

Avcılar'da lunaparktaki trambolin salıncağa binen çocuk dehşeti yaşadı. Baba, çocuğunu eğlendirmek için salıncağın bağlı olduğu halatı çekip bırakırken, salıncağın kemeri açıldı. Dakikalarca savrulan çocuk, trambolinin üzerine düştü. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Olay, Denizköşkler Mahallesi'ndeki lunaparkta dün öğle saatlerinde meydana geldi. Ailesiyle birlikte lunaparka giden çocuk, trambolin salıncağa bindi.

Avcılar'da lunaparkta korku dolu anlar! Kemeri açıldı trambolinin üzerine düştü! O anlar kamerada

Baba, kızını eğlendirmek için halatı çekip bırakırken, çocuğun bağlı olduğu kemer bir anda açıldı. Dengesini kaybeden çocuk dakikalarca salıncakta savrulduktan sonra tronbolinin üzerine düştü. Yara almadan kurtulan çocuğu gören ailesi panikle sarılarak düştüğü yerden aldı.

Avcılar'da lunaparkta korku dolu anlar! Kemeri açıldı trambolinin üzerine düştü! O anlar kamerada - Resim : 2

Aile, işletmedeki görevlilerin kemeri yeterince sağlam bağlamadığını öne sürerken, görevliler ise kazada ailenin suçlu olduğunu söyledi. Korku dolu anlar cep telefonu ve güvenlik kamerasına yansıdı.

Avcılar'da lunaparkta korku dolu anlar! Kemeri açıldı trambolinin üzerine düştü! O anlar kamerada - Resim : 3

Avcılar'da lunaparkta korku dolu anlar! Kemeri açıldı trambolinin üzerine düştü! O anlar kamerada ile ilgili etiketler Avcılar İstanbul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.