AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? 2023 AUZEF sınav sonuçları sorgulama ekranı açıldı…

Açık ve uzaktan eğitim fakültesi sınav sonuçları duyuruldu. 11 ile 12 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen AUZEF sınav sonuçları online sistem olan sorgulama ekranından sorgulanabilecek.

2023 AUZEF sınav sonuçları İstanbul Üniversitesi açık ve uzaktan eğitim fakültesi tarafından duyuruldu. 2023 ile 2024 eğitim öğretim yılı yarı yılı güz ara sınavı sonuçları online olarak öğrenilebilecek. Sınav sonuç duyurusu yayınlandı. Resmi internet sitesinden açıklama geldi.

AUZEF SINAV SONUÇ DUYURUSU YAPILDI

İstanbul Üniversitesi tarafından açıklanan AUZEF web sınav sonuçları resmi internet sitesinden duyuldu. Değerli öğrencilerimiz 2023-2024 eğitim öğretim yılı güz yarı yılı vize sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarını AKSİS kullanıcı adı ve şifrenizle http://auzefsinav.istanbul.edu.tr  ilgili linkten görüntüleyebilirsiniz açıklaması geldi.

AUZEF GEÇME PUANI NEDİR, NASIL HESAPLANIR?

Ders programı 15 x 5 = 75 olmalıdır. Uzaktan eğitim programlarında bir öğrencinin bağlı değerlendirme yapılabilmesi için bütünleme ve bitirme sınavlarında en az 50 puan alması gerekmektedir.

AUZEF sınav takvimi de güncellendi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından planlanan takvim yayınlandı. Öğrenciler için yapılan duyuru da “Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Açıköğretim Lisesi Sınavlarının 23-24 Aralık 2023 tarihlerinde yapılacağını ilan etmiştir. Bakanlık yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerde söz konusu sınava sadece İstanbul'da bir milyona yakın öğrencinin katılmasının beklendiği bilgisi alınmıştır. 

MEB binalarının kullanılamayacak olması nedeniyle daha önceden ilan ettiğimiz AUZEF Bitirme (Final) Sınavının tarihi 6-7 Ocak 2024; Telafi (Bütünleme) Sınavının ise 10-11 Şubat 2024 olarak güncellenmiştir." sözlerine yer verildi.

AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? 2023 AUZEF sınav sonuçları sorgulama ekranı açıldı… ile ilgili etiketler e-Sınav Sorgu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.