Attila Szalai'ye sürpriz talip! Bir ayrılık daha kapıda...

Arda Güler'in ardından Fenerbahçe'de Attila Szalai'nin de ayrılacağı iddia edildi. Macar oyuncuya Bundesliga'dan talip çıktı.

Fenerbahçe'nin önemli isimlerine teklifler gelmeye devam ediyor. 

Arda Güler'i Real Madrid'e gönderen sarı-lacivertli takımda, Ferdi Kadıoğlu'nun adı da Inter ile anılmıştı. Fenerbahçe'de son olarak Attila Szalai için bir transfer teklifi geldi.

10 MİLYONUN ÜSTÜNDE TEKLİF

A Spor'un haberine göre, Union Berlin, 25 yaşındaki stoper için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Alman ekibi, Szalai için Fenerbahçe'ye 10 milyon euro'nun üstünde bir teklif sundu.

Fenerbahçe, Szalai için gelen bu teklifi ciddi şekilde değerlendiriyor. Macar oyuncu da bu transfere sıcak bakıyor.

Fenerbahçe, başarılı futbolcu için pazarlıklara devam ediyor. Fenerbahçe'nin, Union Berlin'le anlaşması durumunda, Szalai'nin cumartesi günü Rusya'ya gidecek kafilede yer almama ihtimali bulunuyor.

Attila Szalai'ye sürpriz talip! Bir ayrılık daha kapıda... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Attila Szalai Transfer Bundesliga
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.