Attila Szalai kimdir? Nereli, aslen Türk mü? Hangi mevkide oynuyor?

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Attila Szalai, Süper Lig’deki Kayserispor maçında ilk kez sarı lacivertli formayı giydi ve çok beğenildi. Peki, Attila Szalai kimdir, nereli, aslen Türk mü?

Fenerbahçe’nin devre arasında Apollon Limassol takımından transferini gerçekleştirdiği Macar stoper Attila Szalai, Kayserispor maçında oynadığı futbolla herkesi kendisine hayran bıraktı. Sarı lacivertli takım ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayan Attila Szalai için daha önceden de Galatasaray takımı transfer girişiminde bulunmuş ancak başarılı olamamıştı.

Attila Szalai kimdir?

20 Ocak 1988 tarihinde Macaristan’ın Budapeşte kentinde dünyaya gelen Attila Szalai, alt yapıda Godi SE, Vac FC, Kubala Akademia ve AKA Rapid Wien takımlarında oynadı. Profesyonel anlamda kariyerine K Rapid Wien II'de başlayan Szalai daha sonrasında Mezokövesd Zsory FC ve Apollon Limassol takımı kadrolarında yer aldı.

Attila Szalai kimdir? Nereli, aslen Türk mü? Hangi mevkide oynuyor?

Macaristan A Milli Takımı'nda 8 kez forma giyen Szalai, Macaristan U-21 Milli Takımı'nda görev aldığı 18 maçta rakip ağları 2 kez havalandırmayı başardı. Attila, Macaristan U-19 Milli takımında da 13 kez forma giydi. Szalai son olarak formasını giydiği Apollon takımında 19 maçta 3 gol atarken 2 de asist gerçekleştirdi.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Atilla Szalai, Türk değil aslen Macar’dır.

Attila Szalai kimdir? Nereli, aslen Türk mü? Hangi mevkide oynuyor? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Attila Szalai
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.