Attila Szalai, çizme yolcusu! Devlerden teklif var...

Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Attila Szalai için İtalya'nın dev kulüpleri harekete geçti. Macaristan Milli Takımı'nda da forma giyen Attila Szalai hem Avrupa Ligi'nde hem de Uluslar Ligi'nde gösterdiği başarılı performans ile göz dolduruyor.

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı şekilde yoluna devam eden Fenerbahçe'de transfer iddiaları gündeme geldi.

Yaz transfer döneminde Premier Lig ekibi West Ham United'a transfer olacağı konuşulan fakat bir sezon daha Fenerbahçe'de kalan Attila Szalai'nin ismi İtalyan kulüpleriyle anıldı.

MİLANO TAKIMLARI YARIŞTA

Sabah'ın haberine göre: İtalya'da Milano şehrinin iki büyük takımı Inter ve Milan, Attila Szalai için kıyasıya bir rekabete girdi. İki devin dışında Fiorentina gibi birçok kulübün Szalai'yi izlemek için scout görevlendirdiği iddia edildi. Oyuncunun Macaristan Milli Takımı'ndaki performasını da yakından takip eden kulüpler, Fenerbahçe'nin yıldız savunmacısına geçer not verdi.

FENERBAHÇE SERVET KAZANACAK

İtalyan kulüplerinin Attila Szalai'ye olan ilgisinin farkında olan Fenerbahçe yönetiminin en az 20 milyon Euro bonservis ücreti beklediği öğrenildi. Eğer yıldız futbolcu 20 milyon Euro karşılığında transfer olursa sarı-lacivertliler, 2021/22 sezonunda stoper tandemini oluşturan Attila Szalai - Kim Min Jae ikilisinden toplam 38 milyon Euro gelir elde etmiş olacak.

Fenerbahçe ile geçen sezona damgasını vuran Güney Koreli futbolcu Kim Min Jae, yaz transfer döneminde 18 milyon Euro karşılığında bir diğer Serie A ekibi Napoli'ye transfer olmuştu.

PREMIER LİG'E GİDİYORDU

Attila Szalai, yaz transfer döneminde Premier Lig ekibi West Ham United'ın adeta kapısından dönmüştü. Yıldız oyuncu hakkındaki West Ham iddiaları transfer döneminin son gününe kadar konuşulmuş fakat Szalai bir yıl daha Fenerbahçe'de kalmaya karar vermişti.

Macaristan Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Marco Rossi'de Sporx'e verdiği demeçte Szalai'nin takımdan ayrılmamasının kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu fakat oyuncusunun Jorge Jesus'un ellerinde daha da gelişeceğine inandığını söyledi.

FENERBAHÇE DOLUDİZGİN

Jorge Jesus'u teknik direktörlüğe getiren Fenerbahçe'de adeta bayram havası yaşanıyor. Oynanan futbol ve alınan sonuçlardan hem yönetim hem de taraftarlar memnun. UEFA Avrupa Ligi B Grubu'ndan 4. maçlar sonunda çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, ligde de 2 maç eksiğiyle 17 puan ile 4. sırada bulunuyor. Sarı-lacivertli ekip Süper Lig'in 10. haftasında saat 20.00'da MKE Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşacak.

JESUS'UN VAZGEÇİLMEZİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, bu sezon oynanan 18 resmi maçın tamamında Attila Szalai'ye süre verdi. Bu maçlarda 1570 dakika sahada kalan Szalai, takımına 1 gol 1 asistlik katkı sağlarken 3 kere sarı kart gördü.

SCOUT TRANSFERİ

2021/22 sezonunun kış transfer döneminde Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Apollon Limassol takımında 2.20 milyon Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olan Attila Szalai, kariyerinde çıktığı 182 maçta 12 gol 8 asist ile oynarken 31 sarı ve 1 tane de kırmızı kart gördü.

Macaristan Milli Takımı forması da giyen Szalai, ülkesi adına çıktığı 29 maçta 1 asist yaparken 6 sarı kart gördü. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 14 milyon Euro olan oyuncunun Fenerbahçe ile 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Attila Szalai, çizme yolcusu! Devlerden teklif var... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Attila Szalai
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.