Atiba Hutchinson'ın oğlu Noah'ın futbol şovu izle!

Atiba Hutchinson'ın oğlu Noah'ın futbol şovu izle! Beşiktaş'ın Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson'ın oğlu Noah'ın Galatasaray maçında yaptığı koşu sosyal medyanın gündemine oturmayı başarıyor. Taraftarlar söz konusu videoyu araştırma yapmaya başladı. İşte Atiba Hutchinson'ın oğlu Noah'ın futbol şovu izlemek için detaylar haberimizde...

Atiba Hutchinson'ın oğlu Noah'ın futbol şovu izle! Taraftarlar söz konusu videoyu araştırma yapmaya başladı. Beşiktaş'ın Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson'ın oğlu Noah'ın Galatasaray maçında yaptığı koşu sosyal medyanın gündemine oturmayı başarıyor. İşte Atiba Hutchinson'ın oğlu Noah'ın futbol şovu izlemek için detaylar haberimizde...

Atiba Hutchinson'ın fenomen oğlu Noah Hutchinson, futbolda babası gibi yetenekli olduğunu kanıtladı. Noah, Galatasaray ile oynanan maçta attığı çalımlarla sosyal medyada gündem oldu. Özellikle Beşiktaşlı taraftarların paylaştığı video sonrası Noah, Twitter'da trend topic oldu.

 "BEŞİKTAŞ FORMASI GİYMESİNİ İSTERİM"

Atiba da Noah ile ilgili, "Noah da eşim de Türkiye'de çok rahatlar. Onları başka bir yere götürmek istediğimde, bu kararı verdiğimde onları ikna etmek konusunda bayağı güçlük yaşayacağım. Ama burada kalırsak Noah'ın bir gün Beşiktaş forması giyen bir futbolcu olmasını isterim" demişti.

Atiba Hutchinson'ın oğlu Noah'ın futbol şovu izle! ile ilgili etiketler Atiba
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.