Atatürk'e hakaretler yağdırmıştı: Sağlık durumu gerekçe gösterilerek serbest bırakıldı

Sosyal medyada yaptığı canlı yayın sırasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaretler yağdıran ve ardından tutuklanan Mustafa Atmaca isimli ünlü dönerci, sağlık durumu gerekçe gösterilerek serbest bırakıldı.

Erzurum'da işlettiği dönerci ile fenomen olan Mustafa Atmaca isimli şahıs, TikTok’ta yaptığı canlı yayın sırasında Atatürk ve silah arkadaşlarına hakaret etmişti.

Mustafa Atmaca, "Sen gideceksin bizim toprağımız burası. Arabistan'a da savaşmaya gideriz. Bura da Yemen de Kudüs de bizim toprağımız. Siz İsrail'e gideceksiniz. Osmanlı kaybetmedi, laik denen köpekler kaybetti o toprakları. Laikliği getiren köpekler, onlar kaybetti" ifadelerini kullanmıştı.

Mustafa Atmaca, Atatürk'e hakaret ettiği suçlamasıyla Erzurum Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

HASTALIĞI SEBEBİYLE SERBEST BIRAKILDI

Tutuklama kararı verilen Erzurumlu dönerciyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Atmaca, iki gün cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakıldı. Atmaca'nın verem hastalığı gerekçesiyle serbest bırakıldığı öğrenildi.

Atmaca'nın tutuksuz yargılanacağı belirtildi.

Atatürk'e hakaretler yağdırmıştı: Sağlık durumu gerekçe gösterilerek serbest bırakıldı ile ilgili etiketler Mustafa Kemal Atatürk hakaret
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.