Ataşehir'de günlerdir bitmeyen İSKİ çalışmasında boru patladı! 1,5 saat boyunca içme suyu fışkırdı

Ataşehir'de İSKİ'ye ait bir su borusu yapılan çalışma sırasında patladı. Yolun ortasında metrelerce yükseğe fışkıran su vatandaşlara zor anlar yaşattı.

İstanbul Ataşehir'de İçerenköy Mahallesi Başıbüyük Yolu Caddesinde bir süredir devam eden İSKİ çalışmasında içme suyunun taşındığı su. borusu patladı. 

METRELERCE YÜKSEĞE FIŞKIRDI

Tazyikli su metrelerce yükseğe fışkırarak 6 katlı apartmanın neredeyse 3’üncü katına kadar ulaştı. Vatandaşların olayı ihbar etmesi üzerine caddeye iş makinesi sevk edildi.

 

1,5 SAAT SONRA EKİPLER SUYU KESTİ

Tazyikli suyun üstü kepçe ile kapatılarak etkisi azaltıldı. Daha sonra yetkililer vanayı kapatarak tadilat çalışmasına devam etti. Suyun yaklaşık 1.5 saat boyunca fışkırdığı öğrenildi.

 

"MÜDAHALE ETTİLER AMA YETERSİZ KALDI"

Suyun fışkırdığı caddede esnaf olan Burhan Arda, “İSKİ’nin arabası geldi buraya. Kazı yapıyorlardı. Kazı yaparken aşağı doğru inerken birden böyle bir şeyler oldu orada. Sonra sıçramaya başladı o şekilde ve ikinci bir şekilde gördüğünüz gibi hızlı bir şekilde su aktı. Ondan sonra müdahale ettiler ama müdahale yetersiz kaldı. Su aşağı yukarı bir buçuk saatten beri akıyor” dedi.

Ataşehir'de günlerdir bitmeyen İSKİ çalışmasında boru patladı! 1,5 saat boyunca içme suyu fışkırdı ile ilgili etiketler İstanbul İSKİ boru

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.