Asya piyasalarında dolar hareketliliği başladı! İşte 27 Aralık Euro ve Sterlin'in yeni fiyatı!

Yeni haftada 27 Aralık Pazartesi haftanın ilk iş gününde serbest piyasa öncesinde Asya piyasalarında Dolar/TL bazında 11 TL barajını aşarken Euro’da 13 TL bandında kaldı. Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Sistemi’ne geçildikten sonra 18 TL seviyesinden dibe çakılan doların Borsa İstanbul açıldıktan sonra nasıl tepki vereceği merak edilmekte. İşte 27 Aralık Dolar, Euro ve Sterlin de son durum…

Yeni haftada 27 Aralık Pazartesi gününde Asya piyasalarının hareketlenmesi ile Dolar ve Euro da hareketlilik başladı. Borsa İstanbul’un sabah saatlerinde açılması sonrasında serbest piyasada Dolar, Euro ve Sterlin'in son durumu da yakından takip edilecek.

Geçtiğimiz haftada Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından gerçekleştirilen 100 baz puanlık faiz indirimi sonrasında Erdoğan’ın Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Sistemi'ne geçildiğini duyurması ile dolar 18 TL seviyesine çıkarak rekor kırmış ancak akabinde 11 TL’nin altına kadar düşerek çakılmıştı.

27 ARALIK DOLAR VE EURO ALIŞ/SATIŞ FİYATI

Asya piyasalarının açılması ile Dolar 11 TL barajının az üzerinde seyrederken Euro da 14 TL civarlarında kaldı. Yeni haftada 27 Aralık Pazartesi döviz kurlarındaki hareketlilik ise gece saatlerinde Asya piyasalarının açılması ile yeniden hareketlendi.

Dolar: 11.38 TL
Euro: 14.12 TL
Sterlin: 14.634 TL

Asya piyasalarında dolar hareketliliği başladı! İşte 27 Aralık Euro ve Sterlin'in yeni fiyatı!

Asya piyasalarında dolar hareketliliği başladı! İşte 27 Aralık Euro ve Sterlin'in yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Dolar Euro Asya piyasaları sterlin serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.