ASUS ZenFone 4 tanıtıldı! Teknik özellikleri neler?

Asus merakla beklenen cihazları Roma’da tanıttı. Yapılan tanıtımla birlikte ZenFone 4 Pro, ZenFone 4, ZenFone 4 Selfie Pro, ZenFone 4 Selfie ve ZenFone 4 Max ortaya çıktı. Peki Asus Zenfone 4 özellikleri nelerdir? Asus Zenfone 4'ün teknik özellikleri nasıl olacak? Asus Zenfone 4'ün fiyatı belli mi?

Asus’un yeni amiral gemisi Zenfone 4 serisinin tanıtılacağı tarih kesinleşti. Roma’da gerçekleştirilen tanıtımla birlikte cihazların teknik özellikleri ve ortalama fiyatları da belli oldu. Peki, Zenfone 4 kaç para? Metal çerçeve ve cam arka gövde ile gelen Asus Zenfone 4'ün teknik özellikleri neler? Asus Zenfone 4'ün fiyatı belli mi?

zenfone-4-ozellikleri

ASUS ZENFONE 4 TEKNİK ÖZELLİKLERİ:

Çift kamera teknolojisiyle akıllı telefon pazarında fark yaratacak Asus Zenfone 4, çıkaracağı bu seriye kalite bazlı yenilik katarak kullanıcıların beğenisini canlı tutmayı hedefliyor.

Selfie odaklı telefon, 16 MP arka, 12 MP ön kameraya sahip olacak.

Android 7.1 Nougat işletim sistemine sahip olacağı söylenilen yeni Asus Zenfone 4 serisinde, 4 GB RAM’in bulunacağı konuşuluyor.

Full HD çözünürlüklü 5,5 inçlik ekranı özelliğiyle birlikte, sekiz çekirdekli Snapdragon 660 işlemcisine sahip olacağı belirtiliyor.

Adreno 506 grafik işlemcisi bulunan bu yeni seride, 32 GB depolama kapasitesi olması bekleniyor.

ZenFone 4 Pro, serinin en üst modeli olarak konumlandırılacak. ZenFone 4 ailesinin en güçlü üyesi olacağı belirtilen ZenFone 4 Pro’da ise, Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisinin ve 6 GB RAM’in kullanılacağı sızdırılan ilgiler arasında bulunuyor.

FOTOĞRAF HER AN ELİNİZİN ALTINDA

Gigabit Connectivity özellikli ZenFone 4 Pro, mobil fotoğrafçılığa yeni bir boyut kazandıran çift kamera sistemine sahip. ZenFone4 Pro, 1 / 2.55 inç büyüklüğünde; 1.4 piksel ve geniş f/1.7 diyafram lensi bulunan Sony IMX362 görüntü sensörüyle birlikte geliyor. Bu görüntü sensörüyle ZenFone 4 Pro; düşük ışıkta daha aydınlık ve net fotoğraflar çekebiliyor. Ayrıca ZenFone4 Pro; 2X optik olmak üzere 10X zoom özellikli 16MP kamerasıyla da en uzaktaki detayları dahi net bir şekilde yakalayabiliyor. ZenFone 4 Pro; yakalanan ışığı 8 kat artıran ASUS SuperPixel sensörü ve optik görüntü sabitleme teknolojisi (OIS) ile birlikte düşük ışıklarda daha parlak ve canlı görüntü sunuyor. Qualcomm Snapdragon 835 Mobil Platform üzerine kurulu ZenFone 4 Pro; Qualcomm Adreno 540 GPU ile mobil oyunlar için de üstün performans sağlıyor.

resized_578b7-d5b1149fzenfone4

ASUS ZENFONE 4'ÜN FİYATI NE KADAR?

ASUS Zenfone 4'ün fiyatı 2699 TL, Zenfone 4 Max'in 1399 TL (5.5 inç ekranlı modeli), Zenfone 4 Max'in 1199 TL (5.2 inç ekranlı modeli) ve Zenfone Live 5.5'in fiyatı 1099 TL olarak belirlendi.

ASUS ZENFONE 4 NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Cihazın ise ilk aşamada ülkemize gelmesi planlanmıyor.

SHEN: MOBİL FOTOĞRAFÇILIĞI YENİ BİR BOYUTA TAŞIYACAĞIZ

Jerry Shen, gecede yaptığı sunumda “ZenFone 4 ailesinin Avrupa lansmanını yapmaktan dolayı oldukça mutluyuz. ZenFone 4 ailesinin yeni üyeleri mobil fotoğrafçılığı bambaşka bir boyuta taşıyacak. Çift kamera, anlık fotoğraf paylaşımı gibi özellikleriyle öne çıkan ZenFone 4 serisinin yeni ürünleri aynı zamanda uzun süre dayanan bataryaları ile de dikkat çekiyor.”

Profesyonel kalitede fotoğrafçılığı mobile taşıyan çift kamera özellikli ZenFone 4 ailesi, en değerli anları paylaşmak için yeni özelliklerle birlikte geliyor. Bu özelliklerden biri olan Gigabit Connectivity, yüksek bağlantı hızıyla fotoğraf paylaşımını çok daha hızlı hale getiriyor. ZenFone 4 Pro’da bulunan Gigabit Connectivity, 5G teknolojisine geçişin de önünü açıyor.

ASUS ZenFone 4 tanıtıldı! Teknik özellikleri neler? ile ilgili etiketler ASUS zenfone 4 asus zenfone 4 teknik özellikler
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.