Aston Villa'dan Lucas Digne için Everton'a 30 milyon euro... Premier League'de transfer şov başladı

Aston Villa transferde ikinci bombayı patlattı... Steven Gerrard yönetimindeki Birmingham'ın köklü kulübü, Philippe Coutinho'nun ardından Lucas Digne'yi de kadrosuna kattı. Newcastle United ise Burnley'nin 30 yaşındaki Yeni Zelandalı santrforu Chris Wood için 30 milyon euro bonservis ödedi.

Aston Villa, Everton'dan 28 yaşındaki Fransız sol bek Lucas Digne'yi 30 milyon euro bonservis ödeyerek transfer etti.

Birmingham ekibinin internet sitesi teknik direktörü Steven Gerrard'ın "Lucas Digne'nin gelişi, beni ve Aston Villa ile ilişkili herkesi heyecanlandırıyor" değerlendirmesine yer verdi.

Paris Saint-Germain, Roma ve Barcelona gibi Avrupa futbol kulüplerinde de oynayan Fransız futbolcu, ülkesinde ve İspanya'da lig şampiyonluğu başarıları yaşadı. Everton, Digne'yi 2018 yazında Barcelona'dan 20 milyon euroya transfer etmişti.

Sezon ortasında Rangers'tan ayrılarak Aston Villa'nın başına geçen Steven Gerrard, devre arası transfer döneminde önceki gün de Barcelona'da Brezilyalı yıldız Coutinho'yu kiralamıştı.

NEWCASTLE'DAN GOLCÜ TRANSFERİ

Suudi Arabistan sermayesinin satın almasından sonra "dünyanın en zengin kulübü" olan Newcastle United ise Premier League'e transferleriyle damga vurmaya başladı...

Siyah-Beyazlılar, Burnley'nin 30 yaşındaki Yeni Zelandalı santrforu Chris Wood için 30 milyon euro bonservis ödedi.

Burnley takımına 2017 yazında Leeds United'dan 16 milyon euroya transfer olan tecrübeli golcü bu sezon Premier League'de 17 maçta 3 gol atmıştı.

Eddie Howe yönetimindeki Newcastle United ara transferde Atletico Madrid'den İngiliz sağ bek Kieran Trippier'i de 15 milyon euroya transfer etmişti.

Aston Villa'dan Lucas Digne için Everton'a 30 milyon euro... Premier League'de transfer şov başladı ile ilgili etiketler Aston Villa Newcastle United premier league Lucas Digne Chris Wood
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.