Aston Villa’da bir devir kapandı!

Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, başarısızlığın faturasını Steven Gerrard’a keserek tecrübeli teknik adamla yollarını ayırdı.

Aston Villa, kötü gidişin faturasını menajer Steven Gerrard'a kesti ve yolların ayrıldığını resmen duyurdu.

İngiliz ekibinin Fulham'a deplasmanda 3-0 yenildiği maçın ardından kulüpten yapılan açıklamada Steven Gerrard'la yolların ayrıldığı belirtildi. Gerrard'a kulübe verdiği emekler için teşekkür edilirken bir sonraki kulübünde ise başarı dileklerinde bulunuldu.

Aston Villa bu sezon Premier Lig'de çıktığı 11 maçta 2 galibiyet elde edebilmişti ve küme düşme potasından bir türlü uzaklaşamamıştı.

Geçen yılın Kasım ayında Rangers'dan ayrılarak Aston Villa'nın başına geçen İngiliz teknik adam, takımının başında çıktığı 40 maçta 1.18 puan ortalaması yakaladı..

Aston Villa’da bir devir kapandı! ile ilgili etiketler Aston Villa istifa
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.