Aslışah Alkoçlar'dan Kerem Tunçeri'ye: "Sen bir tek beni beğen"

Stil danışmanlığı yapan ve Demet Akalın'la çalışacağını açıklayan Aslışah Alkoçlar, Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıda yürüyen en şık bulduğu ünlü isimleri açıkladı.

Sosyal medyadan Bella Hadid’in fotoğrafını paylaşan Alkoçlar’a sevgilisi ünlü basketçi Kerem Tunçeri, anında yanıt yazdı. Kerem Tunçeri, “Ben beğenmedim” yorumunu yaptı. Aslışah Alkoçlar ise hemen sevgilisine “Sen bir tek beni beğen” cevabını vererek onu kıskandığını belli etti.

asfasfsafgsf

fasfasfa

Öte yandan 2 hafta önce bir partide Aslışah Alkoçlar ve arkadaş grubuyla eğlenen Meryem Uzerli’nin eski sevgilisi Alp Özcan da bu fotoğrafın altına yorum yazdı ve Alkoçlar’a “Benim kıyafetimi beğenmedin mi?” diye sordu. Ancak sorusuna yanıt alamadı.

Aslışah Alkoçlar'dan Kerem Tunçeri'ye: "Sen bir tek beni beğen" ile ilgili etiketler Aslışah Alkoçlar Sosyal Medya kerem tunçeri beni beğen
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.