Aslışah Alkoçlar ve Kerem Tunçeri artık aşklarını saklamıyor!

Geçtiğimiz günlerde Asmalımescit’te görüntülenen ve gazetecilerden köşe bucak kaçan iki sevgili sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ve eski milli basketbolcu Kerem Tunçeri, Etiler’de bir mekanda yemekteydi.

Anneannesi Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Hülya Koçyiğit'in Amerika'da ameliyat olması sebebiyle morali hayli bozuk olan Aslışah Alkoçlar'ı sevgilisi Kerem Tunçeri'nin moral yemeğine çıkardığı öğrenildi.

wrwqerqw

Mekanda arkadaşlarıyla ve sevgilisiyle oturan sosyetik güzelin keyifsiz olduğu gözlendi. Çıkışta anneannesi Hülya Koçyiğit’in ameliyatıyla ilgili sorulan sorulara ise Alkoçlar, “Dua ediyoruz. İnşallah güzel haberler alacağız” dedi. İki sevgili, birbirlerine sarılarak araçlarına yöneldi. Artık aşklarını saklamadıkları dikkat çekti.

werrqw

Aslışah Alkoçlar ve Kerem Tunçeri artık aşklarını saklamıyor! ile ilgili etiketler Aslışah Alkoçlar Aşk kerem tunçeri saklamıyor moral yemeği
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.