Aslı Hünel'in eşi kimdir? Savaş Yurtsever kimdir?

Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever kimdir? Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına Aslıhan Hünel ve abisi Saruhan Hünel konuk oldu. Abi ve kardeş neden küstüklerini anlattılar. Aynı zamanda Aslı Hünel'in eşi izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Aslı Hünel'in eşi Şavaş Yurtsever kimdir? Detaylar haberimizde...

Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever kimdir? Magazin gündeminde araştırılan konular arasında Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever'in kim olduğu yer alıyor. Aslıhan Hünel ve abisi Saruhan Hünel konuk oldu. Abi kardeş barıştıklarını açıkladılar. Peki Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

SAVAŞ YURTSEVER KİMDİR?

Savaş Yurtsever KOLUMAN otomobil firmasında Otomobil Satış Müdürü olarak çalışıyor. 1975 doğumlu Yurtsever aynı zamanda iş insanı olarak biliniyor.

Aslı Hünel'in eşi kimdir?  Savaş Yurtsever kimdir?

Bir süredir beraber olan oyuncu Saruhan Hünel'in kız kardeşi Aslı Hünel ile Savaş Yurtsever 11 Nisan'da dünya evine girdi. Çiftin düğününe çok sayıda ünlü katıldı. Çiftin Baltalimanı'nda bir mekanda gerçekleşen düğün törenine ünlüler akın etti. Seda Sayan, Alişan, Safiye Soyman ve Nadide Sultan'ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler gecede Aslıhan Hünel'i yalnız bırakmadı.

ASLI HÜNEL KİMDİR?

Oyuncu Saruhan Hünel’in kardeşi olan Türk sanat müziği sanatçısı Aslı Hünel, , 4 Haziran 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi Arap, babası Selanik göçmenidir. Aslı Hünel müzik yaşantısına Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başladı. 14 yaşlarına geldiğinde şan dersi almaya başladı. 1994'te 18 yaşındayken ilk albümün çıkartan Aslı Hünel, profesyonel müzik kariyeri boyunca birçok projeye imza attı. Bir süredir birlikte olduğu Savaş Fatin Yurtsever ile 2018 nisan ayında nikah masasına oturdu.

SARUHAN HÜNEL KİMDİR?

Muharrem Saruhan Hünel 7 Ocak 1970 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Anne tarafı Arap olan, Bağdat'tan Türkiye'ye gelen Saruhan Hünel'in baba tarafı ise Arnavut kökenlidir. Sanat hayatına ilk olarak mankenlikle başladı. Kardeşi Aslı Hünel şarkıcı, babası ise Türkiye dans şampiyonudur. Saruhan Hünel asıl çıkışını Aynalı Tahir dizisiyle yakaladı. Bu dizide Alişan ile başrolü paylaşan Saruhan Hünel, Tilki Ekrem karakterine hayat verdi.

2.SAYFA PROGRAMININ SUNUCULUARI

MÜGE DAĞISTANLI KİMDİR?

1968 İstanbul doğumlu olan Müge Dağıstanlı, Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya Bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Gazetecilik hayatına Posta Gazetesinde başlayan Müge Dağıstanlı, burada köşe yazarlığı yapmış ve magazin müdürü olarak görev almıştır. Radikal Gazetesi bünyesinde de çalışmış olan Müge Dağıstanlı, burada da yine sinema ve televizyon üzerine köşe yazıları yazmıştır.

2015 yılından bu yana sabah kuşağında yayınlanan magazin programı sunmaya devam eden Müge Dağıstanlı, ilk olarak Kanaltürk TV'de yayınlanmış olan "2. Sayfa" adlı programın sunuculuğunu partneri Gülşen Yüksel ile birlikte yapmış, sonrasında ise Show TV'ye geçmiştir.

GÜLŞEN YÜKSEL KİMDİR?

24 Haziran 1977 yılında İstanbul’da doğmuş olan Gülşen Yüksel yengeç burcudur. Sanatçı 53 kilogram ve 164 boyundadır. Göz rengi kahverengi ve saç rengi de kahverengidir. Ekranlarda sık sık karşılaştığımız sanatçı sunuculuk yapmaktadır. Sunuculuğunu ise şuan Renkli sayfalar adındaki programla yapmakta ve bu programı Müge Dağıstanlı ile beraber sunmaktadır. Gülşen Yüksel vatan gazetesinde magazin müdürü olarak da çalışmıştır. Bu gazeteden sonra ise Sabah Gazetesinde çalışmaya başlamıştır. 2015 yılında ise 2. Sayfa adındaki programın sunuculunu yapmaya başlamıştır.

Programlar ile karşımıza çıkmış olan Gülşen Yüksel'in eğitim hayatı ile ilgili bir bilgi bulunmamaktadır. Bu programları sunduğu esnada ise 21 Aralık 2012 tarihi itibari ile Metin Salt ile dünya evine girmiştir.

Sanatçının asıl mesleği Gazeteci olmakla beraber Tv Sunuculuğunda da büyük başarılar elde ettiği bilinmektedir. Müge Dağıstanlı ile iyi çalıştığını söyleyen sunucu işini sevdiğini ve kariyerini bu alanda devam ettirmek istediğini de dile getirmektedir. Sanatçının gazetecilik hayatına da ara sıra yazdığı köşe yazıları ile devam ettiği bilinmektedir.

 

 

Aslı Hünel'in eşi kimdir? Savaş Yurtsever kimdir? ile ilgili etiketler aslı hünel Savaş Yurtsever
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.