Aslı Enver'in yalnızlığı son buldu! Yeni sevgilisi ünlü iş insanı çıktı

Son olarak Babil dizisinde Ayşe karakterini canlandıran ve Skandal adlı dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan 37 yaşındaki Aslı Enver’in iş insanı Önder Öztarhan ile aşk yaşadığı iddia edildi. Öztarhan daha öncede oyuncu Öykü Karayel’in ikiz kız kardeşi Ezgi Karayel ile yakalanmış ve adları aşk dedikodularına karışmıştı.

Rol aldığı Kavak Yeller, Hayat Bilgisi, İstanbullu Gelin adlı dizilerle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan güzel oyuncu Aslı Enver'in aşk hayatındaki yalnızlığı son buldu. Uzun zamandır aşk hayatında aradığı mutluluğu yakalayamayan Enver sonunda kalbini birine kaptırdı... 2012–2015 yılları arasında oyuncu Birkan Sokullu ile evli olan, şarkıcı Murat Boz ile evliliğin eşiğinden dönen ve final yapan Babil dizisinin başrol oyuncularından biri olan Aslı Enver’in iş insanı Önder Öztarhan ile aşk yaşamaya başladığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

İŞ İNSANI ÖNDER ÖZTARHAN İLE AŞK YAŞIYOR!

Murat Boz ile yollarını ayırdıktan sonra uzunca bir süre sessizliğini koruyan Aslı Enver, kalbini iş insanı Öztarhan’a kaptırdı. Yaklaşık 1 aydır birlikte oldukları iddia edilen çiftin görüntülenmemek adına evde buluştukları ve ilişkilerini sır gibi sakladıkları belirlendi.

Aslı Enver'in yalnızlığı son buldu! Yeni sevgilisi ünlü iş insanı çıktı

Aralık ayının son günlerinde Aslı Enver’in aracının Öztarhan’ın evinin hemen önünde objektifler tarafından görüntülenmesinin sonrasında ikilinin bir arkadaş ortamında tanıştıkları ve yakın çevresine de çok mutlu olduklarını söyledikleri öğrenildi.


Aslı Enver'in yalnızlığı son buldu! Yeni sevgilisi ünlü iş insanı çıktı

Oyuncu Özkü Karayel’in ikiz kız kardeşi Ezgi Karayel ile geçtiğimiz günlerde Arnavutköy’de objektiflere yakalanan Öztarhan, 2002 senesinde nikah masasına oturduğu Nazlı Keçili’den 2014 yılında boşanmıştı. İş insanın bu evliliğinden Sahara ve Nazenin adında iki kızı da bulunmakta.

 

 

Aslı Enver'in yalnızlığı son buldu! Yeni sevgilisi ünlü iş insanı çıktı ile ilgili etiketler Aslı Enver Önder Öztarhan
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.