Aslı Enver'in Eşi Kim? Aslı Enver Kiminler Evlendi? Berkin Gökbudak Kimdir, Ne İş Yapıyor?

İkinci kez evlenen Aslı Enver, sürpriz evliliğini instagram hesabından açıkladı. Aslı Enver kiminle evlendi, Berkin Gökbudak kimdir soruları da gündem oldu. Oyuncunun hayranlarını şoke eden evlilikk haberi magazin gündemini de sarstı. Peki Berkin Gökbudak ne iş yapıyor?

Aslı Enver'in eşi Berkin Gökbudak kimdir, ne iş yapıyor merak ediliyor. Sosyal medya hesabından evlendiğini sürpriz bir şekilde duyuran Aslı Enver paylaştığı fotoğrafla hayranlarını şaşırttı. Peki Aslı Enver'in eşi kim?

ASLI ENVER'İN EŞİ KİM?

İş insanı Berkin Gökbudak ile evlenen Aslı Enver hayranlarını şaşırttı. Sabancı Üniversitesi mezunu olan Berkin Gökbudak, Berkin Gökbudak'ın 8 yaşında bir çocuğu var. Gökbudak, Johnson & Johnson'ın ilaç grubu Janssen Türkiye'nin Hematoloji İş Birim Liderliğini yapıyor.

Aslı Enver'in Eşi Kim? Aslı Enver Kiminler Evlendi? Berkin Gökbudak Kimdir, Ne İş Yapıyor? ile ilgili etiketler Aslı Enver
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.