Aslı Enver'den doğum günü paylaşımı! Belirginleşen karnı dikkat çekti

Kavak Yelleri, Suskunlar, İstanbullu Gelin dizilerindeki oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Aslı Enver, doğum gününü kutlamak için eşi Berkin Gökbudak ile yurtdışına çıktı. 7 aylık hamile olan güzel oyuncunun paylaştığı fotoğrafta belirginleşen karnı dikkat çekti.

Bir zamanlar şarkıcı Murat Boz ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Aslı Enver, 2022 ylının kasım ayında Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturdu. Şimdilerde 7 aylık hamile olan Aslı Enver, doğum gününü kutlamak için eşiyle yurt dışına çıktı.

KARNI BURNUNDA POZ!

39 yaşındaki güzel oyuncunun 6.4 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda belirginleşen karnı dikkat çekti. Enver, bu fotoğrafla ilk kez karnını göstermiş oldu.

Aslı Enver'den doğum günü paylaşımı! Belirginleşen karnı dikkat çekti

Oyuncu paylaşımında "Hayatımdaki her şey ve herkes için teşekkür ederim" ifadeleri yer verdi. Enver'in paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Aslı Enver'den doğum günü paylaşımı! Belirginleşen karnı dikkat çekti - Resim : 2

Aslı Enver'den doğum günü paylaşımı! Belirginleşen karnı dikkat çekti ile ilgili etiketler Aslı Enver
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.