Aslı Enver tatil sezonunu Bodrum'da açtı... Görüntülendiğini fark edince iskeleyi terk etti

Uzun süren yalnızlığını sosyetik iş insanı Önder Öztarhan’la bozan ve ilişkisi kısa süren Aslı Enver tatil sezonunu kız arkadaşıyla birlikte açtı. Aşk hayatıyla son dönemde gündemde olan güzel oyuncu Aslı Enver, tatilin için gittiği Yalıkavak'ta güneşlenirken görüntülendi. Görüntülendiğini fark eden Aslı Enver hızlıca bulunduğu yerden ayrıldı.

Daha önce 3 yıl kadar Birkan Sokullu ile evlilik yaşayan 37 yaşındaki oyuncu Aslı Enver'in, 49 yaşındaki sosyetik iş insanı Önder Öztarhan’la ilişkisi kısa sürdü. Geçtiğimiz haftalarda Önder Öztarhan ile yollarını ayıran Aslı Enver tatil sezonunu açtı.

ÜSTSÜZ GÜNEŞLENDİ


Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Yalıkavak'taki bir plajda görüntülenen Enver, gün boyu güneşin tadını çıkardı. Ünlü oyuncu, vücuduna güneş kremi sürmek için yanındaki arkadaşından yardım aldı. Bir ara telefonuyla ilgilenen Enver, gazetecilerin kendisini görüntülediğini fark edince iskeleyi terk etti.

İşte Aslı Enver'in Bodrum tatilinden kareleri...

Aslı Enver tatil sezonunu Bodrum'da açtı... Görüntülendiğini fark edince iskeleyi terk etti

Aslı Enver tatil sezonunu Bodrum'da açtı... Görüntülendiğini fark edince iskeleyi terk etti - Resim : 2

Aslı Enver tatil sezonunu Bodrum'da açtı... Görüntülendiğini fark edince iskeleyi terk etti - Resim : 3

Aslı Enver tatil sezonunu Bodrum'da açtı... Görüntülendiğini fark edince iskeleyi terk etti - Resim : 4

Aslı Enver tatil sezonunu Bodrum'da açtı... Görüntülendiğini fark edince iskeleyi terk etti - Resim : 5

 

Aslı Enver tatil sezonunu Bodrum'da açtı... Görüntülendiğini fark edince iskeleyi terk etti ile ilgili etiketler Aslı Enver Bodrum tatil yaz tatili yalıkavak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.