Aslı Enver banka reklamından mini bir servet kazandı

Sosyetik iş insanı Önder Öztarhan’la yollarını ayıran 37 yaşındaki güzel oyuncu Aslı Enver’in yüzü yaptığı reklam anlaşmasıyla güldü. Bir banka reklamı için kamera karşısına geçen Aslı Enver bu anlaşmasından 3 milyon TL kazandı.

Bu yılın başından beri sosyetik Önder Öztarhan'la birlikte olan Aslı Enver'in evlenmesi beklenirken ilişkisi sürpriz bir şekilde sonlandı. Ailesini kendisinden 12 yaş büyük iş adamıyla tanıştıran ve geçtiğimiz haftalarda Öztarhan'ın annesiyle bir araya gelen Aslı Enver, alınan ayrılık kararıyla sıkıntılı günler geçirmeye başladı.

3 MİLYON TL KAZANDI

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Moral bulmak için Londra ve Kıbrıs tatillerine çıkan güzel oyuncu, önceki gün de bir bankayla yaptığı reklam anlaşmasını duyurdu. ankanın reklamında 'aşk' vurgusu yapan Aslı Enver'in bu iş birliğinden de 3 milyon TL aldığı iddiası, "Aslı'nın milyonluk tesellisi" yorumları yaptırdı.


 

Aslı Enver banka reklamından mini bir servet kazandı ile ilgili etiketler Aslı Enver
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.