Aşkın mimarı kızı çıktı! Demet Şener ile sevgilisi Tolga Arman’ın nasıl tanıştığı ortaya çıktı

19 ay evli kaldığı Cenk Küpeli'den boşandıktan sonra 11 yıllık eski eşi ve çocuklarının babası İbrahim Kutluay'la barışması beklenen Demet Şener, Tolga Arman ile aşk yaşamaya başladı. Ünlü manken Demet Şener ile çiçeği burnunda sevgilisi iş insanı Tolga Arman'ın nasıl tanıştığı ortaya çıktı.


Geçtiğimiz Şubat'ta Cenk Küpeli'den boşandıktan sonra 2018'de olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi İbrahim Kutluay'la barışması beklenen Demet Şener, sağ gösterip sol vurdu. Ünlü modacı iş insanı Tolga Arman'la yeni bir aşka yelken açtı.

Takvim'de yer alan habere göre; Şener'in aşkı bulmasına kızı İrem'in vesile olduğu öğrenildi. İddiaya göre Demet Şener ve lojistik işiyle uğraşan iş insanı Tolga Arman, kızlarının okulu vasıtasıyla tanıştı. Şener'in kızı İrem Kutluay ile Tolga Arman'ın kızı aynı sınıfta okuyor. Demet Şener kızının okulunda tanıştığı Tolga Arman'a aşık oldu.

Demet Şener geçtiğimiz günlerde yaklaşık bir aydır flört ettiklerini ve kızı ile Tolga Arman'ın kızının aynı yaşta ve iyi arkadaş olduklarını söylemişti.

 

 

Aşkın mimarı kızı çıktı! Demet Şener ile sevgilisi Tolga Arman’ın nasıl tanıştığı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Demet Şener İbrahim Kutluay
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.