Askeri personelin kaldığı konteynerlerde yangın! Mühimmatlar patladı, karayolu kapatıldı

Kilis-Gaziantep karayolunun 15'inci kilometresinde bulunan ve askeri personelin kaldığı belirtilen geçici konteyner bölgesinde bir yangın meydana geldi. Mühimmat patlamalarının da yaşandığı öğrenilen bölgede karayolu trafiğe kapatıldı. Valilikten yapılan açıklamada, dumandan etkilenen 10 askerin tedavi altında olduğu duyuruldu.

Kilis-Gaziantep karayolu 15’inci kilometresinde Organize Sanayi Bölgesi'ne 2 kilometre mesafedeki geçici konteyner kentte kalan askerlerin barındığı konteynerlerde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

konteyner

Yangın nedeniyle askerlere ait mühimmatlar patlamaya başladı. Kilis-Gaziantep karayolu trafiğe kapatıldı. Olay yerine çok sayıda ambulans, arama kurtarma ekipleri, itfaiye ekipleri sevk edildi.

YANGINA MÜDAHALE EDİLMEYE BAŞLANDI

İtfaiye ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği alanda yaklaşık iki saattir süren yangının kontrol altına alınması için çalışmalar devam ediyor.

KİLİS VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Valilikten yapılan açıklamada, dumandan etkilenen 10 askerin tedavi altında olduğu duyuruldu.Olayda can kaybı olmadığı belirtildi.

Askeri personelin kaldığı konteynerlerde yangın! Mühimmatlar patladı, karayolu kapatıldı ile ilgili etiketler Kilis patlama Yangın itfaiye askeri bölge konteynır mühimmat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.