Aşk Mantık İntikam Ozan kimdir? İlhan Şen kimdir, kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

FOX TV ekranlarında Cuma akşamları yayın hayatına başlayan Aşk Mantık İntikam dizisinde Ozan Korfalı karakterini canlandıran İlhan Şen merak konusu oldu. Peki Aşk Mantık İntikam Ozan kimdir

Aşk Mantık İntikam Ozan kimdir? İlhan Şen kimdir, kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

Bu akşam 2. bölümü ile Fox tv'de yayınlanacak olan yaz dizisi Aşk Mantık İntikam, gerek konusu gerekse oyuncuları ile merak konusu oldu. Ozan Korfalı karakteri ile izleyicinin karşısına çıkan İlhan Şen hakkında ise araştırmalar başladı. Peki Aşk Mantık İntikam Ozan kimdir, kaç yaşında?

Aşk Mantık İntikam Ozan kimdir? İlhan Şen kaç yaşında?

İlhan Şen, 19 Aralık 1987 yılında Bulgaristan'da doğdu. İlhan İlköğretim ve Ortaokulu İstanbul'da tamamlamış ardından üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamıştır.

2008’de katıldığı Türkiye'nin en iyi model yarışmasında finale çıktı fakat En İyi Mayo Modeli seçildi. 2009 senesinde ise Türkiye'nin En İyi Modeli seçildi. Ardından Bulgaristan'da düzenlenen Dünyanın En İyi Modeli yarışmasında Türkiye'yi temsil etti ve Avrupa'nın En İyi Modeli seçildi. Bir süre modellik yapan İlhan Şen, sonrasında oyunculuk eğitimi aldı. Şahin Tepesi adlı dizi oyunculuk kariyerine adım attığı proje oldu.

Aşk Mantık İntikam Ozan kimdir? İlhan Şen kimdir, kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

1.89 metre boyunda, 82 kilo ve Yay burcu olan İlhan Şen, Önceki dönemlerde ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Erman Façalı karakterine de hayat verdi.

 

 

Aşk Mantık İntikam Ozan kimdir? İlhan Şen kimdir, kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler Fox TV aşk mantık intikam ozan kimdir ilhan şen kimdir ilhan şen kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.