Aşk-ı Memnu'nun Bihter'i Sokak Kadını Olarak Dönüyor! Mahpeyker Rolü O'nun! İşte Gizli Senaryo

Bir zamanlar ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Aşk’ı Memnu, yeniden dönüş sinyalleri veriyor. Kadrosundaki oyuncular kadar senaryosu ile de oldukça beğenilen ve karakterleri dilerden dillere dolaşan dizinin klasikleşmiş hali ekranlara taşınıyor.

Tüm zamanların reyting rekortmeni dizilerinden Aşk-ı Memnu, yeri asla dolmayacak bir yapım gibi ekranlara veda ettikten sonra oldukça aranır oldu. Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından senaryoya aktarılan dizi özellikle karakterleri ile hafızalara kazındı.

Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem’in başrollerinde oynadığı Aşk-ı Memnu dizisinin şimdilerde klasikleşen bir eser halini alarak yeniden ekranlara taşınarak izleyicilerle buluşturulması planlanıyor.

Aşk-ı Memnu'nun Bihter'i Sokak Kadını Olarak Dönüyor! Mahpeyker Rolü O'nun! İşte Gizli Senaryo

Namık Kemal’in İntibah adlı eserinden uyarlanacak olan yeni dizide Aşk-ı Memnu’nun yönetmeni Hilal Saral imzası olacak. Dizinin yapımcılığını da BKM üstlenirken tüm hazırlıkların sona erdiği ve Eylül ayı içerisinde çekilecek bölümler için oyuncu arayışlarına başlandığı belirtildi.

Dizinin oyuncuları konusunda henüz bir açıklama yapılmazken uzunca bir süre ekranlardan uzak kalan ve Aşk-ı Memnu dizisinde Bihter rolüne hayat veren güzel oyuncu Beren Saat için teklif götürülebileceği konuşuluyor. Saat’in bu dizide Mahpeyker karakterine hayat vermesi bekleniyor.

Aşk-ı Memnu'nun Bihter'i Sokak Kadını Olarak Dönüyor! Mahpeyker Rolü O'nun! İşte Gizli Senaryo - Resim : 2

İntibah eserimde ise kısaca; "Varlıklı bir ailenin çocuğu ve 22’li yaşlarda iyi bir eğitim alan Ali Bey ile 19. yüzyılın seçkin gezinti yerlerinden biri olan Çamlıca'da dolaşırken Mahpeyker adlı bir kadınla tanışması hayatını değiştirir. Ancak gerçekler acıdır. Genç adam ilk başlarda bu kadına tutkuyla bağlanır. Ancak kadının kirli bir geçmişi vardır. Ali Bey’in sevgisine asla layık değildir. Mahpeyker her şeyi öğrendiğinde artık intikam yemini etmiştir." bu şekilde özetlenir.

Aşk-ı Memnu'nun Bihter'i Sokak Kadını Olarak Dönüyor! Mahpeyker Rolü O'nun! İşte Gizli Senaryo ile ilgili etiketler aşk-ı memnu Bihter İntibah
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.