Ashley Graham annesi Linda ile kamera karşısına geçti!

Linda Graham ve Ashley Graham bikini ile poz verdi. Bu görüntüler sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. Fas'ta yapılan çekimlerin daha da konuşulacağı düşünülüyor.Dünyanın en büyük bedenli mankenlerinden biri olan Graham, kendisi gibi iri bedenlere yönelik tasarlanan bikini ve mayoları annesi Linda Graham ile beraber tanıttı. İkilinin objektif karşısındaki pozları gündem oldu. Kamera arkası görüntüleri paylaşan güzel manken, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamadai fiziksel görüntüsünü annesinden aldığını söyledi. Ashley Graham'ın annesi olan Linda Graham kimdir? Bikinili fotoğrafları ve detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Büyük beden model Ashley Graham annesi ile birlikte objektif karşısına geçti. "Herkes için Mayo" markası için kameraların karşısına geçen ikili çok konuşulacak pozlara imza attı. Ashley, 2015'ten beri Swimsuits For All için modellik yapıyor. 53 yaşındaki Linda Graham 30 sene sonra ilk kez bikini giydiğini açıkladı. Annesi Linda ise her ne kadar kameralara alışık gibi görünse de, Vogue dergisine verdiği röportajda hayatında daha önce hiç böyle bir işe kalkışmadığını itiraf etti. Ashley Graham'ın annesi olan Linda Graham kimdir? Bikinili fotoğrafları ve detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Ashley_GrahamAn_annesi_olan_Linda_Graham_kimdir

KAMERA KARŞISINA GEÇTİLER

Dünya magazin tarihine damga vuran isimlerden Ashley Graham, her zaman seksi pozlarıyla gündem oluyor.

Ashley Graham ve annesi, Swimsuits For All (Herkes için Mayo) markası için birlikte kamera karşısına geçti.

30 yaşındaki süpermodelin 53 yaşındaki annesi Linda, bu çekimden yalnızca birkaç ay önce, 30 yıldır ilk kez bikini giydiğini açıklamıştı.

Büyük modeller arasında en çok kazanan isimlerden olan Ashley, 2015'ten beri Swimsuits For All için modellik yapıyor.

Annesi Linda ise her ne kadar kameralara alışık gibi görünse de, Vogue dergisine verdiği röportajda hayatında daha önce hiç böyle bir işe kalkışmadığını itiraf etti.

Fotoğrafçı Ben Watts tarafından Fas'ta çekilen kareler, ilk kez bugün gün yüzüne çıktı.

1987 doğumlu Ashley, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflara "Annemden almışım" notunu düştü.

Kısa sürede yüz binlerce beğeni alan fotoğraflara, modelin takipçilerinden yorum yağdı.

Başarılı model, annesinin bikini korkusunu yenerek bikiniyle kamera karşısına geçmesinin başka kadınları da cesaretlendireceğini umuyor.

İşte o bikinili fotoğraflar...

ashley_graham_kimdir

ashley_graham_kimdir_2

ashley_graham_kimdir4

ashley_graham_kimdir3

ASHLEY GRAHAM KİMDİR?

Bugün birçoğumuz modellik ya da mankenlik yapmanın ilk şartı olarak fit bir vücuda sahip olmak gerektiğini düşünüyoruz ancak ilk büyük beden manken ünvanını taşıyan Ashley Graham bu algıyı yıkmış durumda.

Ashley, dünyanın ilk büyük beden mankeni unvanına sahip. 1.75 boyunda ve 82 kg.

Gerek verdiği pozlar gerekse yaptığı açıklamalarla kendisiyle ne kadar barışık ve cesur olduğunu kanıtlıyor.

Özellikle mayo bikini ve iç giyim sektöründe harika işler çıkartıyor.

Amerikalı güzel manken 29 yaşında.

Ashley, medyanın gündemine cesur açıklamalarla oturmayı seven bir manken.

Öyle ki bir açıklamasında 7 yıllık evli olduğu eşiyle nikah masasına oturana kadar hiç sevişmediklerini belirtmiş.

Yaptığı diğer bir çarpıcı açıklaması ise, sıkça konuşulan selülitli bacakları hakkında: “Birileri bacaklarımın ‘selülit şehri’ olduğunu söyledi.

Ama şimdi fark ediyorum ki bu bacaklar zafer ve cesaretin hikayesini anlatıyor.

Başkalarının kendi rahatları için bana ve size vücutlarımızın nasıl olması gerektiğini dikte etmesine izin vermeyeceğim.”

Modelliğe başlama hikayesini ise şöyle anlatıyor:“Model olmak için New York’a gittim ve çok kilo aldım, çünkü spor yapmıyordum ve iyi beslenmiyordum.

Olduğum kadından nefret ediyordum çünkü kendimi iyi hissetmiyordum.

52 bedendim, yanlış yerlerde kendime onay ve ilgi arıyordum.

Ajanslarım bana kilo vermek zorunda olduğumu söylüyordu ve kendi kendime ‘Neden insanların benim geleceğimi belirlemesine izin veriyorum?’ dedim.”

Oyunu değiştiren’ kişi olduğunu söyleyen Graham, tüm dünyadaki kadınlar için yol gösterici olduğunu söyledi ve ekledi: "Amaçlarımdan biri, insanların güzel olduklarını anlamalarına yardım etmek.

Her gün kadınlardan mesajlar alıyorum. ‘Seni görene kadar hiç bikini giymemiştim’ diyorlar.

Bazı eşler de ‘Eşime senin koleksiyonundan iç çamaşırlarından getirdim, kendini hiç bu kadar seksi hissetmemişti’ şeklinde yorumlar yazıyorlar."

Graham’ın New York Moda Haftası’nda tanıttığı kıvrımlı ve büyük beden kadınlar için tasarladığı bir koleksiyonu var.

MANKEN

Manken ya da model, sanat, moda veya reklam için poz yapan veya kendini sergileyen kişidir. Modellik; oyunculuk, dansçılık veya mim sanatçılığı gibi bir gösteri performansı alanıdır ancak kapsamının sınırları pek tanımlanmamıştır.

Mankenliğin moda, fitness, bikini, güzel sanat ve vücut mankenliği gibi türleri vardır.

TARİHÇE

Mankenliği meslek olarak icra eden ilk kişinin, Marie Vernet Worth adlı Parisli bir kadın olduğu konusunda yaygın bir kanaat vardır. 1853'te, modacı olan kocası Charles Frederick Worth'e yardım etmek için ilk profesyonel manken olmuştur.

ÇEŞİTLERİ

Mankenler çoğunlukla giysilerin tanıtımını yapmak için kullanılırlar. Modelliği genellikle iki kategoriye (fotoğraf modelliği ve podyum modelliği) ve aşağıdaki alt kategorilere bölünür:

İskele veya podyum modelliği
Medya modelliği (dergiler, gazeteler vb. için)
Moda kataloğu modelliği
Reklam modelliği
Basım modelliği
Sergi salonu modelliği
İç çamaşırı modelliği
Mayo modelliği
Fitness modelliği
Büyük beden modelliği.
Süper model

Süper modeller, büyük projelerde yer alan, dolayısıyla oldukça yüksek gelire sahip mankenlerdir. Çoğunluğu kadın olan süper modeller saygın kabul edilen moda dergilerinde, kataloglarda ve defilelerde görev alırlar. "Süper model" tanımını ilk yapan kişi, idi.

Diğer dünyaca ünlü kadın süper modeller arasında Miranda Kerr, Tricia Helfer, Ana Beatriz Barros, Behati Prinsloo, Erin Heatherton, Lindsay Ellingson, Candice Swanepoel, Gia Carangi, Lisa Snowdon, Tyra Banks, Adriana Lima, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Elle Macpherson, Elizabeth Hurley, Claudia Schiffer, Kate Moss, Gisele Bündchen, Twiggy, Karolína Kurková, Gemma Ward, Milla Yovoviç sayılabilir. Ünlü erkek modellere örnek olaraksa Tyson Beckford, Marcus Schenkenberg, Scott McGregor ve Evandro Soldati verilebilir.

FİTNESS MANKENLERİ

Fitness modelinin atletik ve sağlıklı bir vücut biçimine sahip olması gerekir. Fitness mankenleri vücut geliştirmecilere benzerler, ama kaslarının kütlesi daha azdır. Vücut geliştirmecilerle kıyaslandıklarında normal atletik insanlardır. Fitness mankenlerinin vücut ağırlıkları, genellikle moda mankenlerinin ağırlığına benzer (veya onlardan biraz ağırdır), ama daha az vücut yağı yüzdesine sahiptirler, çünkü ağırlıklarının sebebi kaslarıdır.

GELİR

Yüksek kazançlı bir meslek olarak bilinmesine rağmen, ABD İşçi İstatistikleri Bürosuna göre, 2006'da ABD'deki mankenlerin medyan ortalama ücreti saatte $11,22 idi. Bununla birlikte bazı süper modellerin yıllık kazancı milyon dolarlarla ifade edilmektedir.

Ashley Graham annesi Linda ile kamera karşısına geçti! ile ilgili etiketler ashley graham annesi linda graham kimdir bikinili fotoğraflar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.