Asgari ücrette üçüncü toplantının saati belli oldu

Son Dakika: Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücrete yapılacak ara zam oranını belirleme çalışmaları kapsamında saat 11.00’de toplanacak.

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücrete yapılacak zam oranı belli oluyor. Dün yapılan ikinci toplantının ardından üçüncü toplantının saati belli oldu. Asgari ücretin açıklanmasının beklendiği kritik toplantı bugün saat 11:00'da gerçekleşecek.

Asgari ücrette üçüncü toplantının saati belli oldu

İKİNCİ TOPLANTIDA RAKAM KONUŞULMADI

13 Haziran'da ilk toplantısını yapan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, dün ikinci kez bir aray geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen ve 3 saate yakın süren toplantından rakam çıkmadı. Toplantının ardından açıklama yapan Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar, "Hükümet ve işveren tarafından henüz bir rakam masaya gelmedi. İşçiler olarak biz de rakam söylemedik. Kafamızda rakamlar var. Görüşmelerin sonucunda mutabakat sağlanacağını düşünüyoruz ama istediğimiz rakam olmaz ise muhalefet şerhini koyarız." ifadellerini kullandı.

 
Asgari ücrette üçüncü toplantının saati belli oldu ile ilgili etiketler ekonomi asgari ücret tespit komisyonu asgari ücret
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.