Asgari ücrette son dakika! Yüzde 50 zam geliyor

Asgari ücretle alakalı gözler aralık ayında yapılacak olan Tespit Komisyonu'na çevrilmişken, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, asgari ücret zammının yüzde 40 ila 50 arasında olacağını söyledi. İşte detaylar...

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, asgari ücret zammının yüzde 40 ila 50 arasında olacağını söyledi.

Asgari ücrette son dakika! Yüzde 50 zam geliyor

Cumhur İttifakı ortağı, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, asgari ücret hususunda milyonlarca vatandaşı mutlu edecek bir açıklama yaptı.
Destici, “Kasım ayı enflasyonu belli olduktan sonra tabi aralık ayı enflasyonu da görüldükten sonra tahmin ediyorum ki, son 6 aylık enflasyon rakamının üzerine yüzde 15-20 de refah payı koyularak asgari ücret açıklanacaktır. Ben bu artışın genel itibariyle yüzde 40 ile 50 arasında olmasının doğru olacağını ve böyle olacağını da tahmin ediyorum” ifadesini kullandı.

Asgari ücrette son dakika! Yüzde 50 zam geliyor ile ilgili etiketler ekonomi asgari ücret tespit komisyonu asgari ücret Büyük Birlik Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.