TÜRK-İŞ resti çekti: 9 Bin TL'nin altına imza atmayız

Asgari ücret toplantısı sona erdi. Türk-İş asgari ücret teklifini açıkladı. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, tekliflerinin 9 bin lira olduğunu duyurdu. Atalay teklifin kabul edilmemesi durumunda masadan kalkacaklarını söyledi.

7 milyondan fazla çalışanı doğrudan, tüm Türkiye'yi ise dolaylı olarak ilgilendiren Asgari Ücret zammıyla ilgili Asgari Ücret Tespit Komisyonu 3. toplantısı saat 14:00'te başladı ve saat 16:45'te sona erdi. Toplantı sonrası Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, "Bizim talebimiz asgari ücretin 9 bin TL olması yolunda. Kabul ederlerse imzalarız" dedikten sonra bakanlıktan ayrıldı...

TÜRK-İŞ resti çekti: 9 Bin TL'nin altına imza atmayız

TÜRK-İŞ Genel Sekreteri Pevrul Kavlak, toplantıya girişinde basın mensuplarının soruları üzerine, insanların umutla yeni rakamı beklediğini belirterek, "İnşallah onların umutlarını boşa çıkartmayacak bir rakam üzerinde uzlaşırız, üçlü mutabakat şeklinde imzalarız. Arzumuz bu yönde." dedi. Kavlak, “Bana sürekli bir mesaj geliyor; Külliye'de bir hazırlık olduğunu söylüyorlar, inşallah öyledir. Bir an önce bitsin, biz de işimize gücümüze bakalım.” dedi.

TÜRK-İŞ RESTİ ÇEKTİ! 

Toplantı saat 16:45'te sona erdi. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, "Bizim teklifimiz asgari ücretin 9 bin TL olması yönünde. Kabul ederlerse imzalarız, değilse imzalamayız" dedi. 

TÜRK-İŞ resti çekti: 9 Bin TL'nin altına imza atmayız ile ilgili etiketler ekonomi asgari ücret tespit komisyonu asgari ücret
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.