Arnavutköy’de zincirleme kaza! 6 araç birbirine girdi

Sultangazi-Arnavutköy yolu Fenertepe mevkiinde 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza sonrasında araçlardan 1'i kullanılamaz hale gelirken, diğer araçlarda ise ağır hasar oluştu.

Kaza, bugün saat 16.15 sıralarında Sultangazi - Arnavutköy yolu Eski Edirne Asfaltı Caddesi Fenertepe mevkiinde meydana geldi.

BARİYERLERE SAVRULDU

Yol üzerinde 6 araç birbirine girerken, kaza sonrasında araçlardan bir tanesi bariyerlere savruldu. Savrulan araç kullanılamaz hale geldi. Kazaya karışan diğer araçlarda bulunan vatandaşlar kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, işçi servisinde bulunan 1 kişi ise hafif şekilde yaralandı.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Kaza sonrasında yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza yeri ve oluşan araç kuyruğu dron ile görüntülendi.

Arnavutköy’de zincirleme kaza! 6 araç birbirine girdi

Kazaya karışan servis aracının şoförü Şenol Kaplan, “Ben ışıklarda durdum arkadan araçlar birbirine vurmaya başladı. Benim aracım doluydu arkadaşlarım yaralandılar aracımda da çok bir şey yok. Kazaya 6 araç karıştı toplamda. Allah beterinden korusun diyeyim ne yapalım keşke olmasaydı” dedi.

Arnavutköy’de zincirleme kaza! 6 araç birbirine girdi ile ilgili etiketler Arnavutköy zincirleme kaza
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.