Armağan Çağlayan'dan ameliyat sonrası açıklama

Armağan Çağlayan geçtiğimiz günlerde akciğerinde kitle tespit edildiğini duyurmuştu. Dün ameliyat masasına yatan Çağlayan'ın ciğerindeki kitle alındı. Son sağlık durumuyla ilgili sevenlerimi Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla bilgilendiren 56 yaşındaki sunucu ve yapımcı, ameliyatın başarılı geçtiğini ancak patoloji sonucunda kitlenin kanser çıktığını açıkladı.

Sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile, akciğerinde bir kitle tespit edildiğini ve yapılan tetkikler sonucunda kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğunu açıklamıştı. Armağan Çağlayan dün ciğerindeki kitlenin alınması için ameliyat masasına yattı.

4.5 saat süren başarılı bir operasyonun ardından ciğerindeki kitleden kurtulan Çağlayan, kitlenin kanser çıktığını ve çalışmaya devam edeceğini duyurdu.

 

SAHNELERE ARA VERMEYECEK

Çağlayan son sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 ''Bu sabah 4.5 saat süren bir operasyon geçirdim. Az evvel yoğun bakımdan odama geldim. Ameliyat sırasında yapılan Frozen Patoloji sonucunda kitle kanser çıktı. Fakat şanslıyım ki , doktorlarm peşimi bırakmadılar ve çok erken evrede yakaladılar hastalığımı. Şimdi kometrapi olup olmayacağımı pataolojifen gelecek sonuç belirleyecek. Ben çalışmayı hiç bırakmayacağım, biraz dinlendikten sonra, Size Anlatacakları Var turnesiyle, Gebze, Bartın, Zonguldak. İstanbul ve Ankara’da olacağım . Dualarınız ce iyi dileklerinize minnettarım ….Herkese sevgiler saygılar''

armağan çağlayan

 

Armağan Çağlayan'dan ameliyat sonrası açıklama ile ilgili etiketler Armağan Çağlayan Ameliyat Akciğer Kanseri kanser
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.