Zerrin Özer ameliyata giren Armağan Çağlayan için dua istedi

Sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan (56) akciğer kanserine yakalandığını açıkladıktan sonra ünlü isimler, Çağayan'a destek mesajları yağdırmıştı. Son olarak Zerrin Özer de Armağan Çağlayan'la ilgili bir paylaşımda bulundu. Instagram hesabından Armağan Çağlayan'ın bir fotoğraf karesini yayınlayan Özer, ''Duanın en büyük sevgi enerjisi olarak hissederim. Ne olur dua edelim'' ifadelerini kullanarak Çağlayan'ın ameliyatta olduğun duyurdu.

Akciğer kanserine yakalandığını açıklayan Armağan Çağlayan son yaptığı paylaşımında lenflerinin temiz çıktığını ve bir operasyon daha geçireceğini duyurmuştu.

Armağan Çağlayan paylaşımında ''Selamlar… Cuma günü lenflerime yürüyüp yürümediğinin tespit edilmesi için lenflerimden parça alınıp biyopsiye yollandı. Şükür, lenflerim temiz. Lenflerime yürümemiş. Çarşamba günü bir operasyon geçireceğim. Operasyonla kitle ciğerimden alınacak. Operasyondan sonra nasıl bir tedavi uygulanacağına genetik testiyle karar verilecek. Ameliyattan sonra görüşmek üzere… Herkese her şey için çooook teşekkürler… sevgiler...'' ifadelerini kullanmıştı.

 ARMAĞAN ÇAĞLAYAN AMELİYATA GİRDİ


Bugün ciğerinden kitle alınması için ameliyat masasına yatan Armağan Çağlayan'a ünlü isimlerden destek ve 'geçmiş olsun' mesajları yağdı. 65 yaşındaki şarkıcı Zerrin Özer de Instagram hesabından Armağan Çağlayan'la ilgili bir paylaşımda bulunarak Çağlayan için sevenlerinden dua istedi.

armağan çağlayan - zerrin özer


Zerrin Özer yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

''CANIM DOSTLARIM;
TÜRKİYEMİZİN ”CANI” ARMAĞAN ÇAĞLAYAN’IMIZ
ŞU AN AMELİYATTA.
LÜTFEN DUA EDELİM. HER YÜREKTEN BİR DUA RABBİMİZE EN BÜYÜK SEVGİ ENERJİSİ OLARAK GİDER...
Ve duanın en büyük sevgi enerjisi olarak hissederim.
NE OLUR DUA EDELİM,
ÇOK İYİ GEÇSİN AMELİYATI! Amin''

Zerrin Özer, Armağan Çağlayan için dua istedi

 

Zerrin Özer ameliyata giren Armağan Çağlayan için dua istedi ile ilgili etiketler Armağan Çağlayan Zerrin Özer Ameliyat Akciğer Kanseri
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.