Arkadaşının evlenme teklifini kaydedecekti: Sevimli bir misafir tüm planı altüst etti...

TikTok'ta kısa sürede 25 milyondan fazla izlenen ve "Arkadaşımın evlenme teklifini kaydetme konusunda güvenilmemeliydim" başlığıyla paylaşılan video gündem oldu. 19 saniyelik videoda bir evin arka bahçesinde el ele tutuşan iki kişi görülüyor ve ardından da olanlar oluyor.

Evlenme teklif eden arkadaşı tarafından saklanması ve bu anları videoya alması istenen kişi, tam evlenme teklifi sırasında kamerayı çeviriyor ve arkasında saklanan bir rakunu gösteriyor.

Kamera tekrar çifte döndüğünde ise çoktan olan olmuştu ve çift sarılıyordu.

Videoyu çeken Mary Dawson, paylaşımında "Diz çökme kısmını tamamen kaçırıdm ama korkmayın arkadaşım kızmadı" notunu düştü.

 

@marydawsonl Missed the whole kneeling part. Dont worry, she wasn’t mad! #fyp #foryoupage #racoon #ifeltsobad #ifailed #proposal #capturethemoment ♬ original sound - Mary dawson

Arkadaşının evlenme teklifini kaydedecekti: Sevimli bir misafir tüm planı altüst etti... ile ilgili etiketler TikTok evlilik Sosyal Medya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.