Arka Sokaklar son bölüm izle! Tekin hapse girecek mi? 477.bölüm fragmanı!

Yıllardır ekranlarda büyük bir hayranlıkla izlenen Arka Sokaklar 476.bölümü ile izleyicilerle buluştu. Tekin Şenay'ın evinde kalmaya başlar. Şenay'ın evinde ise parti düzenlenir ve Tekin ise ortamdan pek memnun değildir. Partide olan genç kızı evine bırakır ama Meltem'in başına gelecekler Tekin'in başına iş açacak.Büyük beğeni toplayan dizide Tekin'e neler olacağı merak ediliyor.Arka Sokaklar 476.son bölüm izle! Peki yeni bölümde neler olacak? Tekin hapse girecek mi? Arka Sokaklar 477.bölüm fragmanı izle!

Reyting yarışında damgasını vuran Arka Sokaklar birçok yapımı geride bırakarak liderlik koltuğunun sahipleri arasında yer alıyor.Kanal D ekranlarında izleyiciler tarafından hayranlıkla izlenen Arka Sokaklar dün akşam 476.bölümü ile izleyicileriyle buluştu. Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh,Özgür Ozan gibi deneyimli oyuncular yer alıyor. Hikayesi ile de heyecanın zirveye ulaştığı dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Arka Sokaklar 476.son bölümü izle! Tekin hapse mi girecek? Arka Sokaklar 477.bölüm fragmanı izle! Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_1

ARKA SOKAKLAR TEKİN KARAKTERİNİ CANLANDIRAN ONUR BAY KİMDİR?

1996 yılında dünyaya gelen Onur Bay 10 yaşındayken Arka Sokaklar dizisine dahil oldu. Dizide Hüsnü komiser karakterini canlandıran Hüsnü Çoban’ın oğlu rolünde olan Onur Bay, İstanbul Kültür Üniversitesi’nde eğitim hayatına devam ediyor. 1.80 boyunda ve 70 kilogram ağırlığında olan Onur Bay bu yıl vücut geliştirme sporuna başlamış ve karakteri bu durma uyarlanmıştı. Dizide de manken ve oyuncu rolünde olan Onur Bay, Çakallarla Dans serisinin bir filminde de yardımcı oyuncu olarak rol aldı.

Arka Sokaklar 476.son bölüm izle!

HİKAYE

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Arka Sokaklar 477.bölüm fragmanı izle!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Teröristleri bulmak için eskiden örgüt liderliği yapmış Ferman’ın ifadesi alınacaktır. Ferman, Edirne’ye tayin edilme talebinde bulunur. Eğer kabul edilirse konuşacağını söyler. Nalbur Osman, Ferman’ın yerine liderlik yapmaktadır. Ferman, Edirne’ye tayin edilirken yolda Osmanlar tarafından kaçırıp kurtarılır.Tekin Şenay’ın evinde kalmaya başlar. Şenay evde parti verir. Evde 18 yaşlarında bir kız vardır, Meltem. Partiden sonra Tekin kızı evine bırakır. Fakat, Meltem’in başına gelen olay sonrasında Tekin’in başı belaya girer.Savcı Arzu, uyuşturucu kartelini yakalamak için operasyon hazırlığı yapmaktadır. İçlerine narkotik polislerinden, Erkan Komiser yerleştirilmiştir. Savcı Arzu, Rıza baba ve ekibimizi de dahil eder.

ARKA SOKAKLAR 475.BÖLÜM ÖZETİ

Selin, Umut'un kaçırılmasıyla yıkılıyor! Ekip, linç girişimini engellemeye çalışıyor!Selin ve Mesut, güvenip bıraktıkları bakıcının ihanetine uğrar. Bakıcı Şükran, geriye sadece bir not bırakmış ve Umut'u alarak kaçmıştır.Ekip, halkın linç girişiminin önüne geçemeye çalışmaktadır. Mesut'u canlı bomba tehlikesiyle karşı karşıyadır. İntikam için yanıp tutuşan düşmanları, Mesut ile kritik anlar yaşar.

474.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Rıza Baba ve ekip, rehin tutulanları kurtarmak için deponun etrafını sarar. Volkan ve bir sivil polis daha motorlarına binip, gizlice motorcu gibi takip etmeye başlarlar.İzzet mobilyacıdır. Tanınan, bilinen bir mağazası vardır. Kendilerini baş komiser ve komiser diye tanıtan Yalçın ve Naci tarafından aranır. İzzet’e çalışanlarının örgüt kapsamında arandığını söylerler. İzzet’i de örgüt üyesi olmakla suçlayarak yüklü miktarda para isterler. İzzet’in akrabası Avukat Önder, Savcı Arzu’dan yardım ister. Ekibimize, örgüt üyelerine yardım ve yataklık şüphesiyle farklı bir ihbar gelir. Ekip ihbarın geldiği seraya baskın düzenler. Seracı yaralı şekilde bulunur

ARKA SOKAKLAR 473.BÖLÜM ÖZETİ

Lojistik firma sahibi Numan, yanında adamı Cemil ve korumasıyla silahlı saldırıya uğrar. Ekibimizin yaptığı inceleme sonucunda, saldırıyı Yıldırım isimli eski çalışanlarının yaptığı ortaya çıkar. Numan, polisin olayın peşine düşmesini istemeden konuyu kendi aralarında çözmeye çalışır; ancak, ekibimiz saldırı sebebini çözünceye kadar uğraşacaktır. Olayın arkasından herkesi hayrete düşürecek bir isim bulunmaktadır. Rıza Baba ve ekibi o ismi yakalamadan işin peşini bırakmamaya kararlıdır.
Tunç’un arkadaşı Erhan, otobanda kazaya uğrar. Mesut da hastaneye gider. Erhan’ın kanında uyuşturucu maddeye rastlanır. Olayın aslı araştırılınca, Erhan’ın uyuşturucu kullanmasına sebep olan kişiler tehlikelidirler ve bu durumdan Tunç’un başına bir şey gelmesinden korkulur.

472.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eda, cinayet şube polisleri tarafından gözaltına alınır. Aylin ve Selin, sorguya alınmayacak olan iki kişi olarak Koray cinayetini araştırmaya karar verir. Cinayetin işlendiği yerde kameralar araştırılır; ancak, hiçbirine ulaşılamaz. Sadece oradan geçmekte olan bir otobüs tespit edilir. Şoförü takip ederler. Şoför biriyle buluşur. Buluştuğu kişinin yüzünü görmezler; ancak, cinayetin bir numaralı zanlısı kaçarken yaralanır.Motosiklet kullanan kapkaççılar, sürekli yeni bir olaya karışır. Önüne gelenlere acımadan saldırırlar ve paralarını gasp ederler. Olay yeri incelemelerinde Zeliha da gazeteci kimliğiyle bulunmaktadır. Hüsnü, adamların çok tehlikeli olduğu konusunda Zeliha’yı uyarır ve bu olayın peşini bırakmasını söyler. Zeliha babasının uyarılarına rağmen ikna olmaz ve olayın peşine düşer. Zanlı Rıdvan ve Zeliha’yı fark eder.

Arka Sokaklar son bölüm izle! Tekin hapse girecek mi? 477.bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Arka Sokaklar 476son bölüm izle 477bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.