Arka Sokaklar Selin komiser öldü mü? Oya Okar diziden ayrıldı mı?

Arka Sokaklar Selin komiser öldü mü sorusu izleyenlerin aklına takıldı. Dizinin son bölümünde kaçırılan Selin’in Giray tarafından boğulduğu sahneler ekipte büyük bir şok etkisi yarattı. Peki, Oya Okar Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı?

Arka Sokaklar dizisinin 583. bölümünde şok bir sahne yaşandı. Ekip deli gibi her yerde Selin’i ararken öfkeden deliye dönen Mesut komiser ise ne yaptığının farkında bile değildir. Ancak acı bir gerçek kısa bir zamanda ekibe ulaşır.

Selin aslında Giray tarafından kaçırılmıştır. Giray ekibe bir şekilde ulaşarak Selin’i boğduğunu gösteren videoyu onlara ulaştırır ancak tam da bu anda ikinci bir şok daha yaşanır. Selin yerde hareketsiz bir şekilde yatarken video aniden kesilir.

Ekip şoku atlattıktan sonra var gücüyle Selin’e ulaşmaya çalışır. Sinem, bir şekilde videonun atıldığı yeri tespit ederken artık ekibin tek amacı hiç olmazsa Selin’in cesedini alabilmektir. Ve ambulans ile beraber yola çıkarlar. Mekana vardıklarında ne Giray, ne de Selin ortadadır.

Arka Sokaklar Selin komiser öldü mü? Oya Okar diziden ayrıldı mı?

ARKA SOKAKLAR SELİN ÖLDÜ MÜ?

Giray’ın, Selin’i kaçırdığı minibüsün izine ulaşılır. Minibüs yanmış haldedir ve içerinde tanınmayan sarı saçlı bir kadın vardır. Ceset otopsiye gönderilir. Mesut’un ayakta durmasındaki tek güç Selin’in, katili Giray’ı bulmaktır. Giray’ın saklandığı mekan bulunur ve eki baskına gider. Sevk sırasında koruma şirketinden Enver’in adamı Baki, Nevbahar’ı kaçırmak için konvoyun yolunu keser ve çatışma başlar. Arbedede Nevbahar polislerden birinin silahın alıp Hüsnü’ye doğrultur. Hüsnü fark eder ve Nevbahar’ı vurmak zorunda kalır.

OYA OKAR DİZİDEN AYRILDI MI?

Arka Sokaklar’da Selin komiser rolüne hayat veren Oya Okar’ın diziden ayrılıp ayrılmadığı 584. bölümümde belli olacak.

Arka Sokaklar Selin komiser öldü mü? Oya Okar diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Selin komiser oya okar
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.