Arka Sokaklar Mesut öldü mü? Şevket Çoruh diziden ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar dizisi 17. sezon ile ekranlara geri dönüyor. Kanal D ekranlarının uzun soluklu yapımlarından olan Arka Sokaklar yeni sezonunda Mesut Komiser şoku yaşanıyor. Peki, Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı?

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar, 17. sezonu ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 14 Ekim Cuma akşamında yayınlanacak yeni bölümde oyuncu kadrosu da şimdiden merak ediliyor.

Arka Sokaklar Mesut öldü mü? Şevket Çoruh diziden ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar Mesut Öldü Mü?

Başrollerinde Zafer Ergin, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan, Oya Okar ve Ozan Çobanoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisi 17. sezonu ile 13 Ekim Cuma akşamında Kanal D ekranlarında olacak. Mesut Komiser rolünü oynayan Şevket Çoruh’un ise yeni sezonda vurularak senaryo gereği ölerek diziden ayrılması gündemde.

Arka Sokaklar Mesut öldü mü? Şevket Çoruh diziden ayrılıyor mu? - Resim : 2

Arka Sokaklar dizisinin yayınlanan yeni tanıtımında Mesut’un ambulansla hastaneye getirildiği, durumunun kötü olduğu rahatlıkla görülebiliyor. Ayrıca Amerika’da tedavi görmesi gerektiği sözleri de karakterin ölerek değil, yurt dışına gidişi ile diziden ayrılacağı iddia ediliyor. Bu durum da ilerleyen yıllarda Mesut’un yeniden diziye dönme ihtimali için hikayede bu şekilde işleneceğini gösteriyor.

Arka Sokaklar Mesut öldü mü? Şevket Çoruh diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Şevket Çoruh mesut
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.