Arka Sokaklar 535. bölüm fragmanı izle! Büyük operasyon!

Arka Sokaklar 535. bölüm fragmanı izle! Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Son bölümde; Mesut'un intiharı şans eseri kötü bir sonuçla bitmiyor. Hüsnü ise kızının aranan bir katilin elinde olmasından dolayı endişeye kapılıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Arka Sokaklar 535. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Arka Sokaklar 535. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Mesut'un intiharı şans eseri kötü bir sonuçla bitmiyor. Hüsnü ise kızının aranan bir katilin elinde olmasından dolayı endişeye kapılıyor. Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümleriyle KanalD'de izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Arka Sokaklar 535. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

ARKA SOKAKLAR 535. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

ARKA SOKAKLAR 534. SON BÖLÜM ÖZETİ

Mesut yaşadıklarına dayanamayıp intihar edeceği sırada silah tutukluluk yapar. Tam Akif’in silahını aldığı sırada teröristler gelir ve Mesut ikisini de vurur. Bu sırada Cemaller çatışmaya devam ederken, Hamza kaçar. Mesut ise, hem psikolojik hem de fiziksel olarak kötü durumdadır.

Mesut ve Cemal ruhen yıkık olsalar da artık İstanbul’dalardır. Mesut, Selin’i ziyarete gider. Selin, Mesut’ta bir tuhaflık olduğunu fark eder.

Tarık, Zeliha’yı eve kapatmış, psikolojik baskı yapmaya devam etmektedir. Genç kızın dengesi iyice alt üst olmuş, yaşadıklarının şokundadır.

Arka Sokaklar 535. bölüm fragmanı izle! Büyük operasyon! ile ilgili etiketler Kanal D Arka Sokaklar arka sokaklar fragman arka sokaklar yeni bölüm ilk sahne
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.