Arka Sokaklar 17. yeni sezon ne zaman başlıyor?

Arka Sokaklar dizisi 17. yeni sezon başlıyor. Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizilerinden olan fenomen dizi Arka Sokaklar yeni oyuncu kadrosuyla izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki, Arka Sokaklar 17. sezon ne zaman başlıyor?

Kanal D ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 17. yeni sezonu ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 16 sezonu geride bırakan ve pek çok oyuncusu yapımdan ayrılan Arka Sokaklar yeni oyuncu kadrosu ile oldukça merak ediliyor.

Arka Sokaklar 17. Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Kadrosuna kattığı yeni oyuncular ile 17. sezona hazırlanan Arka Sokaklar dizinin yeni afişi yayınlandı. 633’üncü bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan Arka Sokaklar yeni sezonuyla 14 Ekim Cuma akşamı seyircisiyle buluşuyor.

Arka Sokaklar 17. yeni sezon ne zaman başlıyor?

Arka Sokaklar Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Tunç’un içerisinde olduğu aracın yanması ekibimizde tansiyonları yükseltecektir.

Piyasaya çok tehlikeli yeni bir uyuşturucu sürülür ekibimiz bu uyuşturucunun kaynağını araştıracak ve piyasadan kaldırmaya çalışacaktır. Uyuşturucu baronu Kadem’in getirttiği mallar ardı ardına baskına uğrar. Kadem, aldığı haber karşısında ekibimizden birinden intikam alacaktır.

Doktor Ragıp, hastanede saldırıya uğrar ve memurların yardımıyla kurtulur. Şikayetçi olmaz fakat saldırganın tekrardan bir planı vardır. Doktor Ragıp’ı ciddi bir tehlike bekler.

Hande, eşi Hamit’e boşanma davası açıp uzaklaştırma kararı aldırmıştır. Hamit, Hande ve Ayaz’ı rahat bırakmayacaktır.

Arka Sokaklar 17. yeni sezon ne zaman başlıyor? - Resim : 2

Suriyeli Amina, babasının ölümünün ardından kızıyla beraber yalnız kalmıştır. Bir yandan işsizlik bir yandan mahallesinden komşu olan Şahin’in planları Amina’nın başına dert açacaktır.

Nazike kendisine miras kalan arazinin parasıyla çoban ailesini tatile götürmek ister. Biletleri alır ama tatilde çoban ailesinin başına beklemedikleri işler açılacaktır.

Arka Sokaklar 17. yeni sezon ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Arka Sokaklar yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.