Arıza bu hafta neden yok? 3 Ocak Arıza 17. bölüm bu akşam neden yayınlanmadı?

Arıza bu hafta neden yok sorusu gündem olurken Show TV yayın akışından çıkarılan dizi sevenleri oldukça korkuttu. 3 Ocak Pazar akşamında yayınlanması beklenen Arıza 17. bölümünün ne zaman yayınlanacağı konusunda son dakika bilgisi geldi.

Arıza 17. bölüm neden yok, yeni bölümü ne zaman yayınlanacak dizinin takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Show TV yayın akışında 3 Ocak Pazar akşamı Arıza 17. bölümün yer almaması akıllarda dizinin yayından kaldırılması şüphelerini getirdi. Arıza 17. bölüm fragmanı ardından merakla beklenen bölüm ne zaman yayınlanacak?

Arıza 17. Bölüm Neden Yok?

Arıza 17. Bölüm 3 Ocak Pazar günü yayın akışında yer almamasının nedeni açıklandı. Yılbaşı haftası olması nedeni ile yayın akışında yılbaşı programları yayınlanacak. Arıza 17. Bölümü ile 10 Ocak 2021 Pazar günü ekranda olacak. Yeni bölümde neler olacağı şimdiden merak ediliyor.

Arıza 17. bölüm neden yok?

Arıza 16. Bölümde Neler Oldu?

Burak’tan intikamını almaya çalışan Ali Rıza bu sefer başarılı bir şekilde onu öldürmeyi planlaması, Murat’ın kardeşini kurtarmak için Haşmet’in karşısına çıkıp yeni bir anlaşma yapması nedeni ile suya düşer.

Ailelerinin katilinin kim olduğunu öğrenen Haşmet ve Halide öğrendikten sonra büyük bir acı yaşarlar. Bu acı Haşmet için yeni bir savaşın fitilini ateşler; artık hedefinde Fuat Ersoylu vardır.

Arıza bu hafta neden yok? 3 Ocak Arıza 17. bölüm bu akşam neden yayınlanmadı? ile ilgili etiketler arıza 3 Ocak neden yok Arıza 17. bölüm Arıza yeni bölüm ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.