Arıza 14. bölüm izle

Arıza 14. bölüm full izlemek için yayında. 13 Aralık akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Arıza 14. bölüm izle linki tek parça halinde Youtube’de.

Arıza 14. bölüm izle linki merakla araştırılıyor. 13 Aralık akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Tolga Sarıtaş’ın oynadığı Arıza dizisinin 14. son bölümü tek parça halinde Show TV üzerinden izlenebilecek.

ARIZA 14. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ali Rıza gözlerini açar ve türlü işkencelerin ardından kendisine gelmeye çalışır. Muzaffer ise halen bu işin arkasında kimin olduğuna ulaşamamıştır. Ali Rıza konsorsiyum toplantısında başına gelenleri anlatır ama kimin yaptığını bilmediğini söyler, Fuat ise bu işi kimin yaptığını açıklar.

Arıza 14. bölüm izle

Halide ise Ali Rıza’dan duyduklarıyla şoke olur; Ali Rıza Halide’ye, ‘Biz olamayız’ der. Ali Rıza Numan’ın deposunu iç edince Numan, Burak’tan para ister. Melek ise artık kararını vermiştir, öğrendiği büyük sırrı Haşmet’le paylaşacaktır. Burak’ın gönderdiği paralar sahte çıkınca Numan, Burak’ın evine gelir ve ateş açar. Kurşunların hedefi ise Burak değil, Halide olur.

Arıza 14. bölüm izle ile ilgili etiketler arıza Arıza 14. bölüm Arıza son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.