Arezoo Gharlar ile Nihat Doğan'ın bebekleri dünyaya geldi

İranlı hayranı Arezoo Gharlar'la geçtiğimiz Ağustos ayında evlenen 46 yaşındaki şarkıcı Nihat Doğan, 13 Ocak'ta baba olduğunu duyurdu. Müjdeli haberi Instagram sayfasından duyuran Nihat Doğan, eşi ve minik oğlu Amin Badıkan Doğan ile karelerini paylaştı.

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı İranlı hayranı Arezoo Gharlar'la geçtiğimiz Ağustos ayında sessiz sedasız nikah masasına oturan Nihat Doğan baba oldu. Güzel haberi Instagram sayfasından duyuran Nihat Doğan ve eşine tebrik mesajları yağdı.


Hastaneden oğlu ve eşiyle ilk karelerini yayınlayan ünlü şarkıcı paylaşımına şu notu düştü:

''Bu dünyada en çok istediğim şey evlat sahibi olmaktı. 13 Ocak cuma günü oğlum Badıkan dünyaya geldi ve bu duamı kabul eden rabbime şükürler, bana dünyanın en güzel hediyesini veren eşim @arezoo_gharlar a teşekkürler olsun. Rabbim önce sizin sonra benim evladıma güzel bi kader yazsın. Hayırlı güzel bir ömür nasip etsin. Heyecandan bugün paylaşabildim , babalık heyecanı sahne heyecanına hiç benzemiyor rabbim herkese nasip etsin.Hoşgeldin #AminBadıkanDoğan''


Oğluna "Amin Badıkan" adını veren Nihat Doğan, oğluna bu ismi vereceğini konuk olduğu '2. Sayfa' programında açıklamış ve "Aşiretimizin adını alsın istedim, Badıgan koymayı düşündüm... Sonra annesi rüyasında 'Amin' diye görmüş. Vicdan azabı çekmek istemedim. Her iki ismi birden koymaya karar verdik. Adı 'Amin Badıkan' olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Nihat Doğan, oğluna vereceği Badıgan isminin anlamı için de "Farsça Bat rüzgar demekmiş, Batıgan rüzgardan olan demek" demişti.

İŞTE NİHAT DOĞAN'IN OĞLUYLA İLK POZU

Arezoo Gharlar ile Nihat Doğan'ın bebekleri dünyaya geldi - Resim : 2

Arezoo Gharlar ile Nihat Doğan'ın bebekleri dünyaya geldi - Resim : 3

Arezoo Gharlar ile Nihat Doğan'ın bebekleri dünyaya geldi - Resim : 4

Arezoo Gharlar ile Nihat Doğan'ın bebekleri dünyaya geldi ile ilgili etiketler Nihat Doğan Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.