Nihat Doğan bebeğine vereceği ismi açıkladı

Geçtiğimiz Ağustos ayında İranlı hayranı Arzu Doğan'la nikah masasına oturan Nihat Doğan baba olmak için gün sayıyor. Daha önce konuk olduğu '2. Sayfa' programında erkek bebek beklediklerini açıklayan 46 yaşındaki şarkıcı bu kez de oğluna vereceği ismi açıkladı. Nihat Doğan ile Arzu Doğan'ın bebeklerine verecekleri isim duyanları şaşırttı.

Şarkıcı Nihat Doğan yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı İranlı hayranı Arzu Doğan'la sessiz sedasız nikah masasına oturmuşu. Geçtiğimiz haftalarda tv8'de ekrana gelen '2. Sayfa' programına konuk olan ünlü sanatçı bebeklerinin cinsiyetinin erkek olacağını duyurmuştu.


Konu ile ilgili açıklama yapan Doğan, ''Erkek bir oğlum olacak. Ülke 2. bir Nihat Doğan'ı nasıl kaldıracak bilmiyorum. Bebeğimize vereceğimiz isim hazır. Türkiye'de bu isim yok. Şimdi açıklarsam herkes bebeğine bu ismi verir. Doğuma daha 4 ay var. İsimle çocuğun karakteri saldırıyormuş. 4 ay içinde benden önce kesin birisi o ismi koyar. Türkiye'de bu isim vallahi yok. Türkçe isim. Yeni şarkı yaptım eşime. 'Hele hele hoş geldin' diye şarkı yaptım. 1 ay içinde şarkı çıkacak, yeniden programa söyleyeceğim. Aslında eşim saç ekim uzmanı. Hamile olduğu için çalışmasına izin vermiyorum. 27 yaşında. Doğumdan sonra çalışmak isterse çalışabilir. Tek bir özlemim vardı o da çocuk özlemiydi. Annem bana sürekli 'bir torun ver' diyordu.'' ifadelerini kullanmıştı.

 OĞLUNA 'AMİN BADIGAN' İSMİNİ VERECEK


Nihat Doğan'ın bebeğine vereceği ismi açıkladı. Bugün 2. Sayfa programına konuk olan Doğan, eşinin 8,5 aylık hamile olduğunu ve mutlu bir evliliğinin olduğunu söyledi. Oğluna vereceği ismi de açıklayan şarkıcı, "Aşiretimizin adını alsın istedim, Badıgan koymayı düşündüm... Sonra annesi rüyasında 'Amin' diye görmüş. Vicdan azabı çekmek istemedim. Her iki ismi birden koymaya karar verdik. Adı 'Amin Badıkan' olacak" ifadelerini kullandı.


Nihat Doğan, oğluna vereceği Badıgan isminin anlamı için de "Farsça Bat rüzgar demekmiş, Batıgan rüzgardan olan demek" dedi.

NİHAT DOĞAN

 

 

Nihat Doğan bebeğine vereceği ismi açıkladı ile ilgili etiketler Nihat Doğan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.