Arefe günü berberler, kargolar açık mı? Hangi kurumlar açık? 12 Mayıs Çarşamba Arefe günü açık alan yerler...

12 Mayıs Çarşamba Arefe günü açık olan yerler belli mi? Ramazan Bayramı için geri sayım başladı. Vatandaşların gündeminde ise Arefe günü berberler, kargolar açık mı sorusu var. Tam kapanma dönemini yaşayan Türkiye'de arefe günü bir değişiklik olacak mı?

Arefe günü açık olan yerler merak ediliyor. 13 Mayıs Ramazan Bayramı'nın ilk günü kutlanacak. Mübarek on bir ayın sultanı bitiyor. Peki arefe günü kargolar, berberler açık olacak mı?

AREFE GÜNÜ AÇIK OLAN YERLER

Berberler ve kuaförlerin son durumu merak ediliyor. Bayramda kuaförler açık mı? Arefe Günü kuaförler açık mı, ne zaman açılacak? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Tam kapanma sürecinden sonra normalleşme kapsamında ilk olarak nerelerin açılacağı merak edilen konuların başında geliyor. İşte tüm merak edilenler...

BAYRAMDA KUAFÖRLER AÇIK MI?

17 günlük tam kapanma sürecinde berber ve kuaförler hizmet vermiyor. Koronavirüs vaka sayılarının hızlı düşüşünün ardından normalleşme planının nasıl olacağı merak ediliyor.

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılara gidip gelebilecektir.

Aynı saatler arasında bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi, tatlıcılar ve online sipariş firmaları evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabileceklerdir.

TAM KAPANMADA KARGOLAR AÇIK MI?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan tam kapanma genelgesinde kargolar sokağa çıkma yasağından muaf tutuldu. Kargo çalışanları tam kapanma sürecinde dağıtım yapıyor. Kargo şirketleri Pazar günü ve resmi tatillerde kapalı.

BAYRAMDA KARGOLAR AÇIK MI?

Kargolar tam kapanmada çalışıyor. Pazar günü ve resmi tatillerde kargolar çalışmıyor. Arefe günü yarım gün olması sebebiyle kargo şirketleri de yarım gün çalışıyor. Bayramda ise resmi tatil olması sebebiyle kargolar hizmet vermiyor.

Arefe günü berberler, kargolar açık mı? Hangi kurumlar açık? 12 Mayıs Çarşamba Arefe günü açık alan yerler... ile ilgili etiketler arefe arefe günü açık olan yerler 12 mayıs çarşamba kargolar çalışıyor mu arefe günü berberler açık mı arefe günü marketler açık mı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.