Arda Turan'ın Süper Lig'den yapacağı ilk transfer belli oldu! Herkes Galatasaray'ı beklerken, Eyüpspor'a Beşiktaş'tan dev transfer

Arda Turan yönetiminde Süper Lig'e yükselmeyi başaran Eyüpspor, transfer harekatına başladı. Arda Turan'ın efsanesi olduğu Galatasaray'dan ilk transferini yapması beklenirken, Eyüpspor sürpriz bir hamleyle Beşiktaş'ın efsane golcüsüyle temasa geçti.

Arda Turan yönetiminde Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Eyüpspor, transfer operasyonuna start verdi. Arda Turan'ın gözü bir yandan Galatasaray'da boşa çıkacak oyuncularda olurken, asıl sürpriz Beşiktaş cephesinden geldi.

ARDA TURAN'IN İLK TRANSFER BOMBASI BEŞİKTAŞ'TAN!

Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Salih Uçan ve Cenk Tosun'un siyah beyazlı yönetimle görüşmeleri devam ediyor.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Salih Uçan ile kopma noktasına gelen görüşmelerin son dönemde olumlu yönde ilerlediği öğrenildi.

Tarafların ücret pazarlıklarında geri adımlar attığı ve anlaşma noktasına yaklaşıldığı ileri sürüldü.

Haber detayında Cenk Tosun'un ise yavaş yavaş Beşiktaş'tan koptuğu iddia edildi.

Kendisine yönelik tribün tepkisinin de etkisiyle Cenk'in ayrılığa yakın olduğu belirtiliyor.

Cenk Tosun'un Eyüpspor ile temasta olduğu öne sürüldü.

Arda Turan'ın Süper Lig'den yapacağı ilk transfer belli oldu! Herkes Galatasaray'ı beklerken, Eyüpspor'a Beşiktaş'tan dev transfer ile ilgili etiketler Arda Turan Cenk Tosun Beşiktaş Eyüpspor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.