Arda Turan'ın satışı için onay çıktı... Valverde gönderilecek oyuncuların listesini yönetime verdi!

Barcelona'nın yeni teknik direktörü Ernesto Valverde tatile giderken takımdan ayrılacak oyuncuların listesini sundu.

Barcelona'nın yeni teknik direktörü Ernesto Valverde tatile giderken takımdan ayrılacak oyuncuların listesini sundu.

Mundo Deportivo'nun haberine göre Valverde, 12 Haziran'da takım direktörlerinden Albert Soler'le yemek yedi. Bu görüşmede takım raporunu sunan Valverde oyuncularla ilgili verdiği kararları da açıkladı.

İşte Valverde'nin kararları:

Aleix Vidal'la devam edilecek.

Valverde takımdan şimdilik sadece Samper gitmesine onay verirken Digne, Alcacer, Denis Suarez ve Andre Gomez'le ilgili kararını ise daha sonra verecek.

Arda Turan için kapıyı açık bırakan Valverde, iyi bir teklif gelmesi durumunda yıldız futbolcunun satılabileceğini Soler'e bildirdi.

Valverde'nin transfer edilmesini istediği oyuncular ise Bellerin, Verratti ve Dembele. Deulofeu'nun da kiralık oynadığı Milan'dan dönmesi bekleniyor.

Barcelona'da oyuncular 12 Temmuz'da testlerden geçerek sezon öncesi hazırlıklara başlayacak.

Arda Turan'ın satışı için onay çıktı... Valverde gönderilecek oyuncuların listesini yönetime verdi! ile ilgili etiketler Barcelona Arda Turan valverde liste karar açıkladı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.