Arda Turan 'DM'den yürüdü' iddialarına ateş püskürdü!

Arda Turan'ın fitness eğitmeni olduğunu iddia eden Elif Güngör, Turan'ın attığını iddia ettiği yazışmaları sosyal medya hesabından paylaşmış daha sonra da hesabını dondurmuştu. Turan, bu iddialara sert çıktı.

Daha önce de Ebru Şallı ve Kısmetse Olur evinde yarışan Cansel Çördük'e sosyal medya hesabından attığı mesajlarla gündeme gelen ünlü futbolcu Arda Turan, bugün de fitness eğitmeni Elif Güngör'e 'DM'den yürüyor' iddialarıyla gündemdeydi.

Arda Turan çok geçmeden Twitter hesabından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Manşetlere taşınan mesajlaşma haberinin gerçekle hiçbir alakası yoktur. Ülkenin en önemli basın kuruluşlarının bu basit "photoshop" oyununu manşetlerine taşıması çok şaşırtıcı.

Yıllardır böyle haberlerde adımın kullanılmasını artık önemsemiyorum ancak kız arkadaşım ve ailemin bu tip haberlere üzülmesine müsaade etmemi kimse beklemesin."

Ekran_Resmi_2018-01-05_17.25.28

Arda Turan 'DM'den yürüdü' iddialarına ateş püskürdü! ile ilgili etiketler Arda Turan Twitter Ebru Şallı elif güngör Açıklama cansel çördük Kısmetse Olur
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.