Arda Turan yine DM'den yürürken yakalandı!

Ünlü güzellere DM'den (Direkt Mesaj) yazdıklarıyla daha önce de gündeme gelen ünlü futbolcu Arda Turan bu kez de fitness eğitmenine yazdığı iddia edilen mesajlarla gündeme geldi.

Daha önce Kısmetse Olur Evi'nden Cansu Çördük ve Ebru Şallı'ya DM'den attığı mesajları deşifre olan Arda Turan, bu kez de bir fitness eğitmenine yazdıklarıyla gündeme geldi.

Arda Turan Instagram’daki çapkınlıklarını sürdürüyor. Sevgilisi Aslıhan Doğan’la evlilik şartıyla barışan, geçtiğimiz günlerde mutluluk pozları veren meşhur futbolcunun fitness hocası Elif Güngör'e Instagram’dan direkt mesajlar attığı iddia edildi.

“SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ”

Güneş’te yer alan habere tarafından, daha önce Kısmetse Olur Evi’nden Cansu Çördük ve kendisinden 10 yaş büyük Ebru Şallı’ya Instagram’dan doğrudan doğruya mesajlar atan milli futbolcu tekrar baltayı taşa vurdu. Bu kez de fitness eğitmeni Elif Güngör’e ‘Elif Hoca, Survivor’a gideceksin sanırım, ben böylece anladım’ yazan Arda Turan ortaya meydana çıkan mesajlara karşı sessizliğe gömüldü.

“MESAJLARA BAKASIM GELMİYOR”

Elif Güngör Arda Turan’ın yazdıklarını deşifre ederek ‘Direkt mesajlara bakasım gelmiyor’ dedi. Aslıhan Doğan'ın bu iddialara ne cevap vereceği ise merak konusu...

Arda Turan yine DM'den yürürken yakalandı! ile ilgili etiketler Arda Turan Aslıhan Doğan Ebru Şallı elif güngör cansel çördük
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.