Aras kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Aras kargo çalışma saatleri

Bir ürün sipariş verdiğiniz de veya başka bir şehir, ülkeye veya şehir içi herhangi bir yük, eşya taşımasına kargo denilmektedir. Kargo günlük hayatta çok kullanılan bir sistem olduğu için çalışma saatleri de merak ediliyor. Aras kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Bu konuya ayrıntılı değineceğiz. Aras kargo çalışma saatleriişte tüm detaylar…

Aras kargo 1979 yılından Celal Aras tarafında kurulan kargo firması yurt içi teslimatının yanı sıra yurt dışına da teslimatları bulunmaktadır. 5 Kıta 265 ülkeye teslimat yapmaktadır. Denizyolu, Havayolu, Karayolu üzerinden teslimatlarını yapmaktadırlar. Son zamanlarda meydana gelen bazı durumlardan dolayı kargo firmaları üzerine yoğun bir talep olmaktadır. Özelliklede virüsten dolayı kimseler evden çıkamamaktadır. Bu sebeple yoğun bir şekilde alışverişlerini internet üzerinden gerçekleştirmektedirler. Bu sebeple kargo firmalarında yoğun bir çalışma meydana gelmektedir. Aras kargo cumartesi günü açık mı? Merak edilen bu soruyu yanıtlayacağız. Aras kargo iletişim bilgileri işte detaylar. 

ARAS KARGO SAAT KAÇTA AÇILIYOR? 

Kargo firmaları hakkında vatandaşlar saat kaçta açıldıklarını sorgulamaktadırlar. Aras kargonun 2020 çalışma saatleri de belli oldu. Aras kargo hafta içi her gün saat 08:30’ da açılmaktadır. Cumartesi günleri de saat 08:30’ da açılıyor. 

ARAS KARGO SAAT KAÇTA KAPANIYOR? 

Aras kargo hakkında saat kapanacağını bilmek isteyen vatandaşlar için şunu diyebiliriz ki; hafta içi her gün 18.00’ da kapanmaktadır. 

ARAS KARGO CUMARTESİ GÜNÜ AÇIK MI? 

Aras kargo firması hakkında vatandaşlar hafta sonları da açık olup olmadığı merak etmektedirler. Şöyle diyebiliriz ki pazar günü hariç cumartesi günleri yarım gün çalışılmaktadır.Saat 08:30 ile 15:00 saatleri arasında bu kargo firması açık bulunmaktadır. 

ARAS KARGO İLETİŞİM BİLGİLERİ 

Her türlü talep ve istekleriniziAras Kargo'ya ait müşteri hizmetleri numarası olan 444 25 52 numarasını arayarak ulaştırabilirsiniz. 

Aras Kargo yurt içinde ve yurt dışında birçok yerde hizmet sunmaktadır. Bu firmanın hemen her il ve ilçede şubeleri bulunmaktadır. Aras kargo firmasının adresi ile ve ilçeye göre değişiklik gösterir.Genel bir iletişim adresi olarak, şirketin genel müdürlük adresi sunulmaktadır. Aras Kargo genel merkezi İstanbul Beykoz'da şirketi bulunur.

Adres şu şekilde olarak Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Caddesi, Aras Plaza, No:2 İstanbul Beykoz, Kavacıkgüzergâhı üzerinde bulunur.Aras kargo adres bilgileri hakkında ise hangi şehirde hangi semte ikamet ediyor iseniz internet üzerinden o semti yazarak size yakın olan adrese gidebilirsiniz.

Aras kargo çalışma günleri genellikle hafta içi günlerinde 08:30-18:00 saatleri arasında açık olmaktadır. Şehirlere göre firma dağıtım günleri vardır. Bu dağıtım günlerinde kargonuz eve teslimat edilir veya sizin isteğiniz üzerine firmaya teslimatı yapılmaktadır.

Aras kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Aras kargo çalışma saatleri ile ilgili etiketler aras kargo Aras kargo kaçta açılıyor Aras kargo cumartesi günü açık mı? Aras kargo iletişim bilgileri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.